Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKeskinManşet

Otomobil parçalandı; 2 ölü, 1 yaralı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin Keskin ilçesi yakınlarında ters yola giren otomobil, karşı yönden gelen yolcu otobüsü ile çarpıştıktan sonra ikiye bölündü. Parçaları çevreye savrulan otomobilde bulunan 2 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı.

TERS YOLA GİRDİ

Kaza, Kırıkkale-Kayseri karayolunun 20’nci kilometresinde Keskin İlçesi yakınlarında  saat 01.00 sıralarında meydana geldi. Bir akaryakıt istasyonu yanındaki lokantada çorba içtikten sonra yola çıkan Serkan Yakınoğlu yönetimindeki 06 N 9197 plakalı otomobil, Keskin’e gitmek için ters yola girdi. Bu sırada Bingöl’den İstanbul’a giden Kazım Alınak yönetimindeki 12 AE 883 plakalı yolcu otobüs ile çarpışan otomobil ikiye bölünürken, parçaları ayrı çevreye savruldu.

OTOMOBİL MEZAR OLDU

Kazada otomobilde bulunan 30 yaşındaki Kerem Ulaşkan ve 32 yaşındaki Hamit İçenak öldü. Ağır yaralanın otomobil sürücüsü, 33 yaşındaki Serkan Yakınoğlu ise, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’nde yoğun bakıma alındı. Yakınoğlu’nun hayati tehlikesinin bulunduğu açıklandı. Otobüs şoförü Kazım Alınak, aniden üzerlerine gelen otomobilden aracını kurtarma olasılığı bulunmadığını belirtti.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu