Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSpor

Özcan TM Kırıkkalespor Hak Ettiği Yere Geleceek

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

HAK ETTİĞİ YERE GELECEK
Teknik Direktör Bülent Topuzoğlu ile ligin ikinci yarısında çıkışa geçmeyi hedefleyen TM Kırıkkalespor’da savunma oyuncusu Selahattin Özcan, birlik beraberlik içerisinde takımı hak ettiği yerlere taşıyacaklarının sözünü verdi.
Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden TM. Kırıkkalespor’un gözde futbolcularından Selahattin Özcan kendisinden emin konuştu. İkinci yarıdaki karşılaşmaların önemine değinen Özcan, “Telafisi olmayan maçlar başlıyor. İkinci yarı hazırlıklarımız bu nedenle üst düzeyde geçiyor. Takımdaki herkes fazlasıyla konsantre. İkinci yarı herkese daha iyi bir Kırıkkalespor izleyecek. Daha çok mücadele edip, birlik ve beraberlikle üst sıraları hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Türk Metal Kırıkkalespor’un savunma oyuncusu Selahattin Özcan, bir aile gibi olduklarına dikkat çekerek, peş peşe galibiyetlerle Kırıkkalespor’u hak ettiği yerlere taşıyacaklarını dile getirdi. Özcan, taraftarların yanlarında olmaları durumunda her şeyin üstesinden gelebilecek güçleri olduğunu söyledi.

Ligin kendileri için tekrar başlayacağını kaydeden Özcan; “Hocalarımızın sayesinde lige hazır hale geldik. Maçlarımızı oynamaya başladık. İlk yarıda puan sıralamasında bulunduğumuz yeri hak etmiyoruz. İkinci yarı bizim açımızdan daha iyi olacak. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Seyircilerimizi de bekliyoruz. Biz amaca uygun bir biçimde yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Takım olarak hareket ettiklerini ve arkadaşlıklarının çok iyi olduğunu söyleyen Özcan, şunları kaydetti; “Biz burada bir aile olduk. Ortam çok iyi. Arkadaşlığımız çok iyi. Sıcakkanlıyız. Hepimiz bir olduğumuz zaman başaramayacağımız şey yok. Takım olarak hareket ederek Kırıkkalespor’u hak ettiği yerlere getirmeye çalışacağız.”

Önceliklerinin Kırıkhanspor maçından iyi bir sonuçla ayrılmak olduğunu aktaran genç oyuncu; “Kırıkhan karşısına mutlak 3 puan parolasıyla çıkacağız. Kazanmak zorundayız. Yendiğimiz taktirde daha fazla moralleneceğiz. Ondan sonraki bütün müsabakalarda kazanmak için çıkacağız. Ancak önceliğimiz Kırıkhanspor’u yenerek iyi gidişatımızı sürdürmek. Bunu gerçekleştirecek hem gücümüz hem de inancımız var” diye konuştu.

Kırıkkalespor taraftarlarının yanlarında olmaları durumunda her şeyin üstesinden gelebileceklerine dikkat çeken Özcan; “Taraftarlarımızın yanımızda olmasını istiyorum. Kötü bir süreçten geçtik. Ama inanıyorum ki taraftarlarımız yanımızda olurlarsa her şeyin üstesinden geliriz. Taraftarlarımızın bizi yanız bırakmayacağına inanıyorum. Hep beraber güzel galibiyetler alabiliriz” şeklinde konuştu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x