Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemKırıkkaleManşet

Özel Gözdesen, öğretmenler gününü kutladı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de eğitim hayatına devam eden Özel Gözdesen (Periyot) okulları 24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla akşam yemeğinde bir araya geldiler. Düzenlenen programda konuşma yapan Okul Kurucu Müdürü Ali Yavuz, “İnsanlık tarihi kadar eski ve köklü bir mesleği icra etmemizin mutluluğuyla yeni bir öğretmenler gününü kutluyoruz” dedi

 

AKŞAM YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİLER

24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla Dem Otel’de akşam yemeğinde bir araya gelen Özel Gözdesen Okulu öğretmenleri öğretmenler gününü hep birlikte kutladılar. Kutlama programında konuşma yapan Okul Kurucu Müdürü Ali Yavuz, “Eğitim uzun soluklu bir yolculuktur. Bu yolculukta başarılı olmak için; geçen yıl, eğitim gönüllüsü kadromuzla Özel Gözdesen okullarını kurduk. Milli Eğitimin hedefleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Özel Gözdesen (Periyot) okullarının amacı ülkemizi çağdaş toplumlar seviyesinde layık olduğu yere taşımaktır. Aydınlık yarınların mimarlarının okullarımızdan çıkması bizleri onurlandıracaktır. Yolun başında olmamıza rağmen sosyal, kültürel, sanatsal etkinliklerde adımızdan söz ettirmeye başladık” ifadelerini kulandı.

 

BARIŞ DOLU GÜNLER DİLERİM

Yavuz konuşmasının devamında, “Geçen yıl Hollanda ile yapılan öğrenci değişimi projesi ve bu yıl çalışmalarını sürdürdüğümüz İspanya öğrenci değişimi projesi, spor müsabakalarında aldığımız il birincilikleri, çevre illere düzenlediğimiz kültürel geziler, TEOG sınavından aldığımız Türkiye birincilikleri, Üniversite sınavında aldığımız başarılar bunlardan sadece bazıları. Bunlar bizim için başlangıç. Biz, bu yolda yorulmadan yürümenin peşindeyiz and içtik başaracağız. Bu bağlamda başta bizimle birlikte gücümüze güç katan öğretmenlerimiz ve bütün öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlar sağlık, mutluluk, barış dolu günler dilerim.” Şeklinde konuştu. Yemeğin ardından öğrenmenler kutlama pastası kestiler. Öğretmenler gönüllerince bir gün geçirdiler. Öğretmenler okul yönetimine teşekkür ettiler.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu