Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Özel Hilal’den Onar’a ziyaret

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 
Kırıkkale Özel Hilal Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Bilir ve Halkla İlişkiler Uzmanı İsmigül Selamoğlu Kırıkkale Emniyet Müdürü Hasan Onar’ı makamında ziyaret ettiler.
 
BAŞARILAR DİLEDİ
Kırıkkale’de sağlık sektöründe verdiği hizmetlerle isminden söz ettiren Özel Hilal Hastanesi yöneticileri Emniyet Müdür Hasan Onar’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Özel Hilal Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Bilir ve Halkla İlişkiler Uzmanı İsmigül Selamoğlu ilimizin güvenli bir il olmasında büyük emek sahibi olan emniyet teşkilatı çalışanlarını ve bu çalışmalarda ön ayak olan Emniyet Müdürü Hasan Onar’ı tebrik ederek başarılarını devamını dilediler. Emniyet Müdürü Hasan Onar’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ilimizin sağlık alanın da bir çok yatırıma sahne olduğunu sağlık sektörünün hızla ilerleğini bu sektörde hizmet veren Özel Hilal Hastanesi Yönetim Kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu