Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Özel İdare hantal çalışıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MİLLETVEKİLİ MEHMET DEMİR, YOL VE SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI HAKKINDA ÇARPICI AÇIKLAMALARDA BULUNDU

 

Özel İdare hantal çalışıyor

AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Mehmet Demir ve Ramazan Can, partililerin il binasında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Özel İdarenin ödeneğinin borçlara gittiği konusunda sorulan sorulara cevap veren Milletvekili Demir, Özel İdarenin 300 bin liraya mal ettiği çalışmayı Özel sektörün 150 bin liraya yaptığını ve özel idare gibi devlet dairelerinin hantal çalıştığını söyledi.

 

ÖZEL İDARE MALİYETİ ARTIRIYOR

Özel İdarenin ödeneğinin borçlara gittiği konusunda sorulan sorulara cevap veren AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir, özel idarenin yapacağı yol ve asfalt çalışmasını özel sektörün daha az maliyete yaptığını belirterek, Özel sektörün 150 bin liraya yaparım dediği yol çalışmasını Özel İdarenin 300 bin liraya mal ettiğini söyledi. Özel İdare’de çalışanların sabah 8 akşam 5 anlayışıyla çalıştığını ancak özel sektörün yapılacak yola şantiye ve ekipman koyduğunu belirten Demir, özel sektörün daha etkin ve verimli çalıştığını kaydetti.

 

ÖZEL SEKTÖR DAHA UYGUN

Geçtiğimiz haftalarda İl Özel İdaresi’nin bütün gelirlerinin borca gittiği ve yatırım için İller Bankası’ndan desteğin beklendiğinin iddia edilmesinin ardından açıklama yapan Milletvekili Demir, kaynağın bulunacağını ve köylerde ki yol problemlerinin çözülmesi için çalıştıklarını söyledi. Köy yollarına ilk kez sıcak asfaltın atıldığını belirten Demir, Özel İdare’nin yapacağı yolu, özel sektörün daha uygun maliyete yaptığını belirterek, özel sektörün 150 bin liraya mal edeceği yolu Özel İdarenin 300 Bin TL’ye yaptığını açıkladı.

 

SABAH 8 AKŞAM 5 ANLAYIŞI KALKMALI

Özel İdare çalışanlarının sabah 8 akşam 5 anlayışıyla çalıştığını özel sektörün ise yapılacak alana şantiye koyarak verimli ve etkin çalıştığını belirten Demir, Özel İdare’nin gücü karşılayacak alt yapısının olmadığını kaydetti.  Milletvekili Ramazan Can ise köy yollarını evlere şenlik olduğunu belirterek, özel idare çalışmalarının basın tarafından denetlenmesi gerektiğini ve mille servetin titizlikle kullanılması gerektiğini kaydetti. 10 yılda köy yollarına 90 Milyon TL para harcandığını belirten Can, yine köy yollarında sorun olması halinde gerekli kaynağı kendilerinin bulacağını ve bu şekilde sorunları çözeceklerini ifade etti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x