Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemKırıkkaleManşet

Özel Yonca Lisesi’nden mezuniyet töreni

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Özel Yonca Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi 2015-2016 yılsonu Mezuniyet Törenini Beyaz Saray’da Öğretmen, İdarecileri ve Velilerin katılımı ile büyük bir coşkuyla kutlandı.

 

NE MUTLU BİZLERE

Kırıkkale Beyaz Saray toplantı ve Konferans açık hava bölümünde gerçekleştirilen yılsonu etkinliğine Okul yönetim ve tüm öğretmenleri ile mezun olan öğrencilerin aileleri ve yakınları katıldı. Etkinliğe Öğretmen Naim Özdemir’in komutuyla saygı duruşu akabinde İstiklal marşı okunması ile başlandı. Okul Müdürü Mehmet Akdemir konuşmasında “ Zaman su gibi akıp gidiyor. Bir eğitim öğretim yılı Bakın ne çabuk geçti ve yılın sonuna geldik. İdareci ve öğretmenlerimiz olarak bizler öğretmenlik görevlerimizin dışında anne, baba, ağabey, abla gibi çocuklarımızla iyi bir diyalog kurduk. Çocuklarımızın eğitimlerinde kalıcı bir eğitim vermemizde, geleceklerindeki istikbalde bizlerin katıları olmuşsa bizlere ne mutlu”

 

TEŞEKKÜR ETTİ

“Öğretmenlerimize idarecilerimize başarılarından dolayı şahsım olarak teşekkür ediyorum. Değerli öğrencilerim, herkesin yaşamında bir hedefi olmalı, hayatımızın içerisinde nerede olmak istiyorsanız nereye gittiğinizi bilmek zorundasınız. Bu nedenle kendinize doğru hedefler belirlemeniz gerekir. Yaşamınızda mücadeleci olun, çok engellerle karşılaşacaksınız o engeller size engel gözükmesin hepsini aşacak kudrettesiniz. Sevgili mezunlarımız sizleri 4 yıllık bir eğitim sonunda, bir üst eğitime veya bir iş hayatına uğurluyoruz, yolunuz bahtınız açık olsun. Sayın veliler, bütün imkanlarınızı en değerli varlığınız olan çocuklarınız için kullanarak onlara güzel bir gelecek hazırlamak için gösterdiğiniz fedakarlıktan dolayı sizlere de teşekkür ediyorum”

 

BAŞARILAR DİLEDİLER

“Ayrıca bir teşekkürde bütün zorluklara rağmen okulumuzun eğitim ve öğretime açılmasını sağlayan Abdullah Ünsal, Resmiye Ünsal, Murat Akbaş’a bu cesaretli girişimciliklerine de teşekkür ediyorum” dedi. Mezun öğrenciler adına Deniz Okuyan ‘ile Öğretmenler adına Tülin Yıldızın konuşmalarında, eğitim öğretimdeki sporda sınavlarda,  bilgi yarışmalarında sosyal aktivitelerdeki geçirdikleri güzel anıları dile getirdiler. Bayrak devir teslimde, son sınıf öğrencileri okul bayrağını bir alt sınıf öğrenci arkadaşlarına teslim ettiler.  Diploma törenin de 10 Yıl marşı eşliğinde meşalelerle piste inen öğrencilere okul idare ve öğretmeleri tarafından diplomaları verildi. Okul mezuniyet pastası kesilerek kep atan öğrenciler birbirlerine başarılar diledi. Türkülerin, Şarkıların, halayların çekildiği kutlama töreninde öğretmen  ve öğrencilerin, velilerinin unutulmayacakları bir anı olarak kalacakları bir gün yaşadılar.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu