Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Özgür Silah’a Vali’den Tam Not

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, şehrin silah sektöründeki öncü ismi Özgür Silah’ı ziyaret etti. İşletme sahibi Alper Özgü’den bilgiler alan Haktankaçmaz, Silah İhtisas Organize Bölgesi için yapılacak yatırımlar ve çeşitli konularda fikir alışverişinde bulundular.

 

BİZDE FABRİKA AÇALIM

Ziyarete Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ömer Akçelik’te hazır bulundu. Haktankaçmaz, Kırıkkale’ye kurulacak olan Silah Organize sanayisi için sürekli yatırımcı aradıklarını, büyük firmalarla ciddi kişileri Kırıkkale’ye getirerek kalıcı eser bırakmak istediklerini söyledi. Özgür Grup İşletme sahibi Alper Özgü, Silah İhtisas OSB’de fabrika açmak istediklerini ve bunun için onay aldıklarını söyledi.

 

POTANSİYELİ YÜKSEK BİR İL

Konu hakkında Özgü, “Bünyemizde bir çok hizmet verdiğimiz firmamız gücünü 30 yıllık kaliteli tecrübesinden almaktadır. Şuan MPT 76’ların bazı parçalarının yapımı için bizlerde destek veriyoruz. MPT 76 Tüfeğini şuanda Dünya konuşuyor. Bunun için başta MKE çalışanları olmak üzere herkesin emeği ve alın teri var. İnşallah Silah İhtisas OSB ile birlikte çok konuşulan ve ilgi gören bir Kırıkkale konumuna geleceğiz” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x