Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSağlık

“Özlenen bir hastane”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

ÖZEL YAŞAM BAŞHEKİMİ DR. BAYRAM IŞIK, HASTANEYİ ANLATTI

 

Özel Kırıkkale Yaşam Hastanesi Başhekimi ve Mesul Müdürü Dr. Bayram Işık, hasta kabul etmeye başlayan Özel Yaşam konusunda bilgi verdi ve özlenen bir hastane oluşturulduğunu söyleyerek “Kırıkkalemize hayırlı olsun” dedi.

 

 

BAŞHEKİM IŞIK BİLGİ VERDİ

Hafta başından itibaren yeni yerinde ve yeni binasında hasta kabul etmeye başlayan Özel Kırıkkale Yaşam Hastanesi daha ilk günlerden büyük ilgi görmeye başladı. Vatandaşların tebriklerini ilettiği hastane konusunda Başhekim ve Mesul Müdürü Dr. Bayram Işık hastaneyi anlatarak, Kırıkkale başta olmak üzere bölge halkına hizmet verebilecek kapasitede bir hastane kurulduğunu ifade etti. Kırıkkale’nin yakından tanıdığı Dr. Bayram Işık, “Uzun zamandır açılışı beklenen hastanemiz hafta başından itibaren hasta kabul etmeye başladı. Her bölümü ile özlenen bir hastane oluşturuldu. Kırıkkalemize hayırlı olsun” dedi.

 

“DONANIMLI AMELİYATHANELER VAR”

Hastanenin Nokta Mevkii’nde 8 bin metrekarelik kapalı alanda kurulduğunu belirten Dr. Bayram Işık, “75 yataklı bir hastane oldu burası. 15 adet yoğun bakım yatağımız var. 4 adet yeni doğan çocuk ünitesi yatağı bulunuyor. 19 hekimle hizmet vereceğiz. Ameliyathanelerimiz, doğumhanemiz, yoğun bakımlarımız ve servislerimiz çok donanımlı. Acil Servis, Genel Cerrahi, Nöroloji, Kardiyoloji, Dahiliye, Anestezi ve Reanimasyon, Enfeksiyon Hastalıkları ve Mikrobiyoloji, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Göz, Ortopedi ve Travmatoloji, Çocuk Hastalıkları, Kadın Doğum ve Hastalıkları, Üroloji, KBB ve diğer bölüm ve servislerle hizmetimiz olacak” diye konuştu.

 

“KAPASİTEMİZ UYGUN”

Kırıkkale’nin tanınmış hekimlerinin Özel Yaşam’da görev aldığını söyleyen Dr. Bayram Işık, “Çok güçlü bir hekim kadromuz var. Zaten hekimlerimizi Kırıkkale biliyor. Bu hastanede çok önemli operasyonlar ve uygulamalara imza atılacak. MRI, Tomografi, Mamografi, Kemik Dansitometre, Kan Alma Laboratuarı cihazlarımız mevcut. Ferah bir ortam var. Polikliniklerimiz yeterli kapasiteyle hizmet verecek durumda. Tam donanımlı Fizik Tedavi bölümümüz mevcut. Bizim imkanlarımız da kapasitemiz de hemşehrilerimize yeterli hizmet verecek düzeydedir kanısındayım” dedi.

 

GÜÇLÜ HEKİM KADROSU

Hastanemizin hekim kadrosu şöyle: Dr. Bayram Işık Genel Cerrah, Mesul Müdür ve Başhekim olarak görev yapacak. Dr. Şenol Önder Göz Hastalıkları Uzmanı ve Mesul Müdür Yardımcısı, Dr. Mehmet Öncel Genel Cerrah, Dr. Emrah Topbaş Üroloji Uzmanı, Abdulkadir Yanartaş Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, Dr. Bülent Yıldız Dahiliye-İç Hatalıkları Uzmanı, Dr. Kürşat Sayan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, Dr. Kadir Fırat KBB, Dr. Ahmet Salih Yazar Çocuk Hatalıkları Uzmanı, Dr. Yıldız Kök Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı, Dr. Ahmet Keçecioğlu Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı, Dr. Arslan Öcal Kardiyoloji Uzmanı, Dr. Cihan Kutluca Radyoloji Uzmanı, Dr. Çiğdem Karaer Acil Hekim, Dr. Fatma Bayram Acil Hekim, Dr. İbrahim Yılmaz Psikiyatri Uzmanı, Dr. Kenan Dedeoğlu Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı, Dr. Mustafa Tuncer Mavuş Dahiliye Uzmanı, Dr. Naim Ulusan Enfeksiyon Hatalıkları ve Mikrobiyoloji Uzmanı, Dr. Özlem Latife Yılmaz Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı olarak görev yapacaklar. Hastanede ayrıca Dr. Mehmet Öncel Genel Cerrah, Dr. Emrah Topbaş Üroloji Uzmanı, Dr. Bülent Yıldız Dahiliye İç Hastalıkları, Dr. Ahmet Salih Yazar Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Dr. Abdülkadir Yanartaş Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, Dr. Kürşat Sayan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, Dr. Kadir Fırat KBB Uzmanı olarak görev yapacak.

 

TEKNİK TIBBİ KADRO

Ayrıca, Alper Buğra Türk Eczacı, Ecem Arslan Diyetisyen, Atiye Yücekaya Radyoloji Teknisyeni ve Merve Nur Yurt Radyoloji Teknisyeni, Fatma Pehlivanlı Elektonöro Fizyoloji, Hatice Erkorkmaz ATT Uzmanı, Mustafa Yaka Fizyoterapist, Gizem Dağdeviren Fizyoterapist olarak hastanede görev sürdürecekler. Hastanede 19 hekim görev alıyor. 2 Acil Servis Hekimi bulunuyor. 1 Eczacı, 1 Diyetisyen, 1’i Başhemşire olmak üzere 14 Hemşire görev yapıyor. 3 Ebe, 2 Radyoloji Teknisyeni, 1 Elektronörofizyoloji Teknikeri ve 1 ATT görevlisi var.

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x