Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Öztürk Babalar Gününü kutladı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, Babalar Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Öztürk, mesajında, Türk milleti olarak, sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma gibi üstün değerlere dayanan güçlü aile yapısın sahip olduklarını vurguladı.

 

TÜM GAYRETİ SARF ETMEKTEDİR

Ailenin mutluluğu için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan babaların, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız verdiğini belirten Öztürk, şunları kaydetti: “Babalarımız, çocuklarını geleceğe güvenle hazırlamak için ellerinden gelen tüm gayreti sarf etmektedir. Bizler de sadece bu anlamlı günde değil, inançlarımızın da bir gereği olarak, babalarımızın gönüllerini hoş tutmalı, onlara saygı ve sevgimizi en güzel şekilde göstermeliyiz.”

 

SORUMLULUKLARI, YERİNE GETİRMELİYİZ

“Babalarımızın bizlerle gurur duyacağı, devlete ve millete, topluma ve tüm insanlığa faydalı kişiler olarak, bizden beklenen sorumlulukları, yerine getirmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerimle, başta şehit babaları olmak üzere, tüm babaların, Babalar Gününü tebrik ediyor, aileleri ile birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum.”

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu