Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

Öztürk Halkla İç İçe

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

16 Nisan’da yapılacak referandum öncesi çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.  AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi ve Referandum Çalışmaları kapsamında esnaf ve sivil toplum örgütlerine ziyaretler yaparak 16 Nisan’da yapılacak olan referandum çalışmaları hakkında vatandaşlara bilgi verdi.

 

SİSTEM İÇİN DESTEK İSTEDİ

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk referandum çalışmaları kapsamında Kırıkkale Merkezde bulunan Alparslan Pehlivanlı Bulvarını, Karacalı ve Hürriyet Caddelerini ziyaret etti.  Kırıkkale Tırcılar ve Tankerciler Derneği’ni ziyaret ederek hasbihal edip, sorunlarını dinledi.  Dernek Yönetimi ve üyelerine Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkında bilgilendirerek; Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi için destek istedi.

 

FARKLI BAKARAK OY KULLANIN

Ziyaret sonrasında bir değerlendirme yapan Öztürk “16 Nisana sayılı günler kaldı. Son hafta son düzleme giriyoruz. Bütün teşkilatlar olarak AK Parti Kırıkka teşkilatımız ve milletvekilleri olarak kapı kapı geziyoruz. Bugünde Kırıkkale Merkezde sivil toplum örgütlerini ve esnaflarımızı ziyaret ettik.. Şunu gördük. Burada yüzde seksen yüzde doksan destek var, bu durum bizler için sevindiricidir. Genel veya yerel seçim değil bir anayasa değişikliği seçimi, dolayısıyla vatandaşlarımız biraz daha farklı bakarak geleceğine, huzur ve istikrara milletimiz teveccüh gösteriyor ve tercihini bu yönde kullanacağını açıkça ifade ediyor. Hedefimiz Kırıkkale’de yüzde seksen üzerine çıkmak Türkiye genelinde ise yüzde 70 üzerine çıkmaktır. Şunu da belirtelim bizim buradaki gayemiz milletimizin birlik ve beraberliğini sağlamaktır. halkımızdan bu bilinç ile destek istiyoruz” dedi.

 

AYRIŞTIRICI ÜSLUBA İZİN VERMEDİK

Sözlerini sürdüren Öztürk “Özellikle muhalefetin yaklaşımlarının, meclisteki komisyon çalışmalarında ve genel kuruldaki şiddet yanlısı çatışmalı bir dil kullanan Cumhuriyet Halk Partisi bu halk oylamasının başlangıç süreçlerinde dilini çatışmacı değil birleştirici kullanacaklarını ifade etmelerine rağmen, bu süreç içerisinde gördük ki hem Cumhuriyet Halk Partisi’nin genel başkanı, hem de milletvekilleri gerçekten toplumu rencide edici dil kullanıyorlar. Biz hiçbir zaman onların kullandığı bu ayrıştırıcı üslubu asla tasvip etmedik ve kullanmıyoruz. Bundan dolayı da halkımızın yoğun bir teveccühü ile karşılaşıyoruz. Bu da bizi ziyadesi ile memnun etmektedir. Halkımız, geçtiğimiz günlerde Partimizin genel başkanı ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın İlimizde düzenlediği mitinge yoğun bir katılım sağlayarak;Referandumdaki tavırlarının ”EVET” yönünde olduğunu açıkça göstermişlerdir. Halkımızın gösterdiği ilgi ve alakaya teşekkür eder saygılar sunarım” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x