Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KeskinManşet

Öztürk Köylerden göçü engellemeliyiz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Geçtiğimiz ay Keskin Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı olarak seçilen Mustafa Kuzugüdenli ve Milletvekili Abdullah Öztürk kooperatif üyeleri ve muhtarlar ile bir araya gelerek yapılacak olan çalışmalar hakkında istişarede bulundular. Milletvekili Öztürk burada yaptığı konuşmada,  Tarım konusunda Keskin’in önemli bir yer olduğunu ve kooperatife üç milletvekili destek vermeye hazır olduklarını ifade etti.

TALEPLER DOĞRULTUSUNDA ÇALIŞMALAR YAPILIYOR
AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Mustafa Kuzugüdenli ve muhtarlar ile bir araya geldi. Kooperatife yeni başkan olarak seçilen Kuzugüdenli’yi tebrik eden Öztürk milletvekilleri olarak kooperatif çalışmalarında her zaman yanlarında olduklarını belirtti. Öztürk yaptığı konuşmada, “Kırıkkale’nin tamamına hizmet için çalışıyoruz il genel meclis başkanımız bizler Keskin için ilçelerimiz için yatırımlar üzerinde çalışıyoruz. Muhtarlarımızdan talepleri alıyoruz bu talepler doğrultusunda çalışmalar yapılıyor”  diye konuştu.

TARIMSAL KALKINMA KOOPERATİFİ’NE DESTEK VERECEĞİZ
Köy yoları için çalışmaların yaz ayından itibaren başlayacağını belirten Öztürk, “Yaz aylarının gelmesi ile 2017 yılı içerisinde programa aldık ve çalışmalar başlayacak.  Bizler her zaman buralardayız gerek Ramazan Can gerek Mehmet Demir hiç ayrım yapmadan çalışmalar yapıyoruz birlik içinde çalışmalarımız oluyor. Sulakyurt Belediyesi dahil hiçbir belediyeyi ayırt etmeden çalışıyoruz,  Mustafa başkanı tebrik ediyorum.  Köydeki yaşam kalitesini yükseltmemiz gerekiyor köylerden göçü engellemek istiyoruz.   Mustafa başkanın çıktığı bu yolda  destek olacağız, kendisi tarımın içinden gelen bir kardeşimiz. Bizler destek vereceğiz sizlerde üyeler muhtarlar olarak destek verin” şekillinde konuştu.

BELLİ BİR MESAFE ALMAK İSTİYORUZ
Öztürk , “Önemli olan gençlerin bu işi yapması ve köylerden göçmemesi için çalışmalar yapıyoruz.  Çiftçilik yapan hayvancılık yapan yöresinde memnun olsun istiyoruz geriye dönüşü sağlamak zorundayız. Daha iyi hayat sağlamaları için gayret göstereceğiz tarımsal kalkınma noktasında süt inekçiliği sıkıntıda bunda belli bir mesafe almak istiyoruz. Sütü toplayıp toplu olarak vermek istiyoruz, özel idarenin yetişemediği yerlerde bizler devreye giriyoruz” ifadelerini kulandı.

DESTEK ALMAMAK İÇİN HİÇBİR SEBEP YOK
Öztürk’ün konuşmasının ardından ise Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Mustafa Kuzugüdenli ise kooperatif hakkında bilgi verdi. Kuzugüdenli,” destek olan herkese teşekkür ediyorum. Daha önce böyle bir şey yapamadık bizler vesile olmak istedik. Vekillerimize destek oluyoruz 9 yılık kooperatif vardı bizler netice almak için destek olacağız Keskin’e damızlık düve getireceğiz diğer iller aldığı gibi bizlerde desteklerimizi alacağız” dedi.

YOĞUN KATILIM
Programa Milletvekili Abdullah Öztürk, Keskin Belediye Başkanı Dede yıldırım, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı  Harun Sümer İl Tarım Müdürü Sırrı  Yılmaz Keskin Kamu Kurum ve Kuruluş Müdürleri kooperatif  üyeleri ve muhtarlar katıldı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x