Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Öztürk, vatandaşları Kurultaya davet etti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Öztürk, vatandaşları Kurultaya davet etti

Kurultay hazırlıklarına devam eden MHP´de Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Halil Öztürk Kırıkkale´de bir dizi ziyarette bulunarak hemşerilerini kurultaya davet etti. Özellikle şehrin işlek caddelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Öztürk, MHP il Başkanlığı, Türk Eğitim-Sen, Türk Sağlık Sen ve TÜRKAV´ı ziyaret etti.

 

MHP´NİN 12. OLAĞAN KURULTAYI

Ziyaret sonrası açıklama yapan MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Halil Öztürk, “İl ve ilçe kongrelerini tamamlayan MHP, seçilmiş bin 98 üst kurul delegesi ve 110 doğal delegenin katılımıyla Çanakkale Deniz Zaferi´nin yıldönümü olan 18 Mart´ta 12. Olağan Kurultayı´nı gerçekleştirecek” dedi.

 

MHP´NİN KAPISI, GÖNLÜNDE VATAN VE MİLLET SEVGİSİ BULUNAN HERKESE AÇIK

MHP´nin kapısı, gönlünde vatan ve millet sevgisi bulunan herkese açık olduğu vurgusu yapan MHP MDK Başkanı Halil Öztürk, “Ya milli duruş ya da milli devriliş, yoktur ortası. Ya şühedaya vefa ya da şühedaya eza, yoktur aması, ancağı. Ya millete beka ya da millete cefa, kalmamıştır başka çıkış ve kurtuluş noktası. Genel kurulumuza tüm hemşerilerimizi davet ediyorum” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x