Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Öztürk’ten şehidin ailesine ziyaret

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, İstanbul Vezneciler’deki terör saldırısında şehit olan 22 yaşındaki polis memuru Emrah Pekdoğan’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

 

ÜLKEMİZ TERÖRDEN KURTULACAK

Öztürk ve beraberindeki partililer, Karşıyaka Mahallesi’ndeki şehidin babası Mehmet Pekdoğan’ın evinin önüne kurulan taziye çadırına giderek aileye başsağlığı dileklerinde bulundu. Öztürk, burada yaptığı konuşmada, terörün din, dil, ırk ve zaman tanımadığını ancak terör örgütü PKK’nın şu anda son demlerini yaşadığını söyledi. Halkın operasyon bölgelerinde terör örgütü PKK’dan ve uzantısı HDP’den bağlarını kopardığını, birçok ilçenin ve bölgenin temizlendiğini belirten Öztürk, “Ülkemiz iyi yerlere gelecektir. Dış güçler bu durumun önünü kesmek için terörü kullanmaktadır. Bilinçli ve sağduyulu olmak gerekiyor. Polisimiz ve askerimiz, ülkemizin her köşesinde bölücü faaliyetler içerisinde olanlara karşı kusursuz bir mücadele veriyor. Bu kararlılıkla ülkemiz terör belasından kurtarılacaktır. Allah, evlatlarımızı şehitlik makamına kabul buyursun. Ailesine ve sevenlerine de sabırlar versin.” diye konuştu.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu