Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Öztürk’ten Ünlüer’e ziyaret

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, AK Parti Kırıkkale İl Teşkilatı ve Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar ile birlikte Vali Vekili Mükerrem Ünlüer’i makamında ziyaret etti. Ünlüer’e yeni görevinde hayırlı olsun dileklerinde bulunan Öztürk ve il teşkilatı çalışmalarında başarılar diledi.

 

HAYIRLI OLSUN

Milletvekili Abdullah Öztürk ve Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar’ında katıldığı ziyarete Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Bahadır Kılıç, Yerel Yönetimler Başkanı Cesur Cebeci, Teşkilat Başkanı Turan Duruyürek, İdari ve Mali İşler Başkanı Mustafa Kaplan, İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Bahşılı İlçe Başkanı Sadullah Duyar ve partililer katıldı.

 

BİRLİKTE HAREKET ETME

İçişleri bakanlığı kararnamesi ile ilimize Vali Vekili olarak atanan Mükerrem Ünlüer’e hayırlı olsun temennilerinde bulunan Öztürk ve beraberindeki il teşkilatı çalışmalarında yeni valiye başarı dileklerinde bulundular. Ankara’da uzun yıllar görev yapması nedeniyle Kırıkkale’ye yabancı olmadığını dile getirdi. Vali Ünlüer’e Kırıkkale hakkında bilgiler veren Milletvekili Abdullah Öztürk ve AK Parti heyeti Kırıkkale için yapılacak çalışmalarda ve yürütülecek projelerde her zaman birlikte hareket etmeye hazır olduklarını dile getirdi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x