Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

Öztürk,Türk Kadını 15 Temmuza Geçit Vermedi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

5 ARALIK’TA TÜRK KADININA SEÇME VE SEÇİLME HAKKI VERİLDİ

Türk kadını 15 Temmuz’a geçit vermedi
AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkı verilmesinin yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

KADINLARA DAHA FAZLA KONTENJAN AYRILDI
Öztürk, mesajında, AK Parti Hükümetleri döneminde milletvekili ve yerel yönetim seçimlerinde kadınlara daha fazla kontenjan ayrıldığını belirtti. Türkiye Cumhuriyeti’nin kadınlara seçme ve seçilme hakkının tanındığı günün önemine değinen Öztürk, “Baktığımız zaman kadınlarımıza Türk siyasi hayatı içerisinde en büyük katkıyı sağlamış olan AK Parti ve AK Parti kadrolarıdır. Eğitimde, sağlıkta, iş gücüne katılımda, sosyal hayatta, siyaset alanında, fırsat eşitliğini sağlamak için yapılan tüm düzenlemelerde elde edilen kazanımları ileri seviyeye taşımaya devam edeceğiz”

DARBE GİRİŞİMİNE GEÇİT VERMEDİ
“Çünkü AK Parti olarak kadınlarımızın güçlenerek yaşamın her alanında yer almasını toplumun kalkınması olarak görmekteyiz. Kadınlarımızın toplum hayatının her aşamasında güçlendirilmesi etkin bir rol almalarının sağlanması, ülkemizin gelişimini hızlandırıp, toplumumuzun yapısını da kuvvetlendirecektir. İstiklal savaşı boyunca cephede savaşan, cephe gerisinde sırtında cephane taşıyan Türk kadını, 15 Temmuz gecesinde de aynı cesaret ve feraset ile hain darbe girişimine geçit vermemiştir” dedi.

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x