Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşet

Parkomat artık belediyede

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı tarafından başlatılan halk günü etkinliğinin bu hafta 41’ncisi düzenlendi. Halk günü etkinliğinde açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, yol problemleri ile alakalı olarak, bahar sezonunu dolu dolu geçireceklerini söyledi.
 
“HUKUKİ SÜRECİ BEKLİYORDUK”
Haftanın Perşembe günleri düzenlenen halk günü etkinliğinin bu hafta 41’ncisi gerçekleştirildi. Düzenlenen etkinliğe vatandaşlar yine ilgi gösterdi. Parkomat konusunda sıkıntı yaşadıklarını ifade eden bazı vatandaşlara, Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır cevap verdi. Bakır konuşmasında, “Bugün itibariyle, Belediyemizin yapmış olduğu düzenleme ile parkomat şirketi değiştirildi. Bu iş artık Belediyemiz kontrolünde sağlanacak. Yaşanan sıkıntıyı biliyorduk ve bu konuda hukuki sürecin bitmesini bekliyorduk. Bu konuda çözüm için adım atmış olduk” diye konuştu.
 
“SIKINTILI BÖLGELERİ BİLİYORUZ”
Birkaç yol problemini de dile getiren vatandaşlara, yol çalışmalarının belli periyot dahilinde yapıldığını ifade Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, “Şehrimizde ara sokaklar dahil olmak üzere sıkıntısı olan her yeri çok iyi biliyoruz. Bu konuda herkesin bildiği gibi sezon açılışı ile birlikte, çalışmalarımızda başlayacak. İnşallah bahar sezonunu dolu dolu geçireceğiz” şeklinde konuştu.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu