Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSon Dakika

Pasaport Şube’de Yakalandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

FETÖ İMAMI ACEMİ ÇIKTI
FETÖ İmamını Kırıkkale’de yakalatan acemilik BURDUR’da FETÖ/PDY soruşturmalarının en önemli isimlerinden birisi olduğu belirtilen, hakkında 5 ay önce yakalama kararı çıkarılan ‘Mahrem İmam’ kod adlı A.T., Kırıkkale’de pasaport çıkartmak için geldiği Kırıkkale Pasaport şubede yakalandı. Konu ile ilgili olarak Burdur Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan, yaptığı yazılı açıklamada, Burdur Emniyet Müdürlüğü ile istihbarat birimlerinin kentte FETÖ soruşturmalarının en önemli isimlerinden biri olduğu değerlendirilen, örgüt içinde ‘Mahrem İmam’ adıyla tanınan şüphelinin Kırıkkale’de yakalandığı belirtildi.

5 AY ÖNCE YAKALAMA KARARI ÇIKARILDI
Açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Burdur il imamının danışmanı, Burdur’daki emniyet ve askeri personelin sorumlusu, polis ve askeri kolejlere girecek olan FETÖ üyesi kişileri bu okullara yerleştirdiği tespit edilen, kod adı kullanan, örgüt içinde kod adıyla tanınan, hakkında Cumhuriyet Başsavcılığımızca 5 ay önce yakalama kararı çıkarılan A.T., Burdur İl Emniyet Müdürlüğü’nün başarılı çalışması sonucu Kırıkkale’de yakalanmış olup, Burdur’a getirilmesi için Cumhuriyet Başsavcılığımızca gerekli talimat verilmiştir. Şahsın ‘ByLock’ kullanıcısı olduğu ve çok sık ‘ByLock’ kullandığı için kırmızı listede bulunduğu tespit edilmiştir. Ayrıca üzerinde FETÖ terör örgütüne ait olduğu değerlendirilen 7 bin 350 dolar bulunmuştur.”ifadesini kullandı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x