Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Patlama: 2 kişi yaralı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu’na (MKEK) Kırıkkale Barut Fabrikası’nda patlama meydana geldi. Patlamada iki işçi, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. YaralılarKırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’nde tedavi altına alındı. İşçilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre; Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu’na (MKEK) Kırıkkale Barut Fabrikası’nda sebebi henüz belli olmayan bir patlama meydana geldi. Patlamayla birlikte Aşır İdik ve Kadir Şentürk adlı işçiler yaralandı. Yaralanan İdik ve Şentürk, arkadaşlarının yardımıyla Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı. İşçilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis, olayı çok yönlü araştırıyor.

DAHA ÖNCEDE PATLADI

29 Ağustos 2008 tarihinde Barut Fabrikasında saat 14.50 sıralarında iki patlama meydana geldi. Patlamanın ardından yangın çıktı. Olay esnasında işçilerin büyük bölümünün çay molasında olduğu patlamada 3 boya işçisi hayatını kaybetti. 15 kişi de yaralandı. Fabrikanın çevresindeki bazı tarım arazilerinde de sıçrayan kıvılcımlar yüzünden yangın çıktı. Yangına Kırıkkale Belediyesi, MKE ve TÜPRAŞ’a ait itfaiye ekipleri müdahale etti.
Kırıkkale’de 1986 yılından itibaren altı büyük patlama meydana gelmişti.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu