Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

PAZAR YERİ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

T.M. Kırıkkalespor kendi evinde Pazar Sporla karşı karşıya geldi. Oynan futbol, Karabudak’taki skor, oyuncu değişikliklerinden çok maç içerisinde yaşanan kavgalar ön plana çıktı.

KARABUDAK DEĞİL KARABATAK

T.M. Kırıkkalespor bu sezon 3. Lig 2. Gurupta tek galibiyetini deplasmanda Bodrum karşısında alırken Mabedinde tek bir beraberlik alabildi. Deplasmanda Yomra beraberliği ve Bodrum galibiyeti ile 4 puan toplayan Şimşekler, Pazar ve Dersim’e yenilip, Kırkhan’la berabere kaldı. 6 hafta da 5 puan toplayabilen ve ligin dibine demir atan Şimşeklerde sorun bitmiyor. Karabudak’ta önceki sezonlarda ayağı titreyen hep rakip takımken saha dışı olayların saha içine yansımasından dolayı, son iki iç saha maçında etkilenen Kırıkkalespor oldu.

YÖNETİM TARAFTAR ÇATIŞTI

Rakibin 2. Golünden sonra taraftarlar “Yönetim İstifa” “Parasız Yönetim İstemiyoruz” gibi sloganlar atarken, Şeref Tribünün taraftarlara “Bu takımı biz yapmadık, Sendika yaptı” gibi cevaplar verilmesi üzerine gerginlik yaşandı. Taraftarlar kadro dışı bırakılan futbolcuları destekleyerek, onların kadro dışı bırakılmasını protesto etti. Teknik Direktöre değişiklik yapmadığından dolayı protestolar yükselirken, takım 2-0 mağlup olmasına ve 2 değişiklik hakkı olmasına rağmen ısınan futbolcu olmaması protestoların artmasına neden oldu. Taraftarların “Mami-Mami” Sloganları ve Adem Ercan’ın “beni değiştirin” işareti üzerine, üzerine teknik heyet Adem’i çıkartıp, Mami’yi oyuna aldı. 2-0 mağlup olan Kırıkkalespor’da 3. Değişik hakkının kullanılmaması yeni teknik direktöre eleştirilerin artmasına neden oldu.

TARAFTAR BÖLÜNDÜ

Tribünlerde “Yönetim İstifa” sloganlarının artmasına üzerine bir taraftar gurubunun “Sendika Dışarı” şeklinde slogan atması üzerine taraftarlar arasında gerginlik çıkartırken, saha içerinde başlayan olaylar maç sonuna yansıdı. Çıkan olaylarda yaralanan taraftarlar olduğu gözlenirken, çevik kuvvet ekipleri kulübü abluka aldı. Şeref Tribününde bazı basın mensuplarına da “Sendika Yalakası” gibi hakaretler edildiği gözlenirken, Karabudak’ta başlayan gerginlik tüm şehre yayıldı. Şeref Tribününde maçı takip eden Emniyet Müdürü ve İl Jandarma Komutanı, çıkan olaylardan dolayı tribünü terk ettiler.

 TARAFTAR İSYANDA

Gazetemize değerlendirmelerde bulunan bir taraftar “Yazık! Şu hale bakın. Takımı desteklemeyi bıraktık, bir birimize girdik. 2 gurup arasındaki çekişmezlik tüm şehre yansıdı. Taraftarlar sokaklarda birbirleri ile kavga ediyor. Takımda ruh yok, ruhu yansıtacak futbolcular kadro dışı. Fikret Karabudak, şehrin geçilmez kalesi iken, rakipler ellerini kollarını sallayarak gidiyor. İşi yapacak olan yapsın, yapamayan bahanelerin arkasına sığınan bıraksın. bu kavga takımı küme düşürür, bu şehri rezil eder.” İfadelerini kullandı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x