Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

PAZARCILAR NÖBETİ DEVRALDI

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale sebzeciler odası tarafından darbe girişimin ardından yurt genelinde başlatılan “Demokrasi Nöbeti”ne destek olmak için Demokrasi konvoyu düzenlediler.
KOMYONLAR CADDELERİ TURLADI
Demokrasi konvoyuna Kırıkkale Taşıyıcılar Kooperatifi kamyonları, çekiciler, kamyonları, bisiklet ve motosiklet tutkunları ile çok sayıda vatandaş da kendi otomobilleri ile katıldı. Motosiklet grubu da katılımıyla demokrasi konvoyuna destek verdi.
İBA TEŞEKKÜR ETTİ
Kırıkkale Nokta mevkiinden başlayarak Kırıkkale Cumhuriyet Meydanı ve Zafer Caddesinde araçlar, ana caddeler üzerinde kornalar çalarak darbe girişimine tepki gösterdi. Kırıkkale Sebzeciler Odası Başkanı Orhan İba, konvoyun ardından vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, 15 Temmuz´da yaşanılan darbe girişimine tepki göstermek için düzenledikleri demokrasi konvoyuna katılan vatandaşlara gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı teşekkür etti.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x