Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

Pekdoğan arayı açıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Haber71.net’te devam eden 2 önemli ankete katılım gün geçtikçe artarak devam ediyor. Pekdoğan rakipleriyle arasını açıyor, rektörlük anketinde ise 2 aday arasında büyük çekişme yaşanıyor.

FARK 95 OY

‘Kırıkkale Belediye Başkanı olarak kimi görmek istersiniz?’ sorusuna cevap veren bin 298 kişinin 587’si Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan seçeneğini işaretledi. 492 kişi ise ‘Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz başkan olsun’ dedi. AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı ise 177 kişi tarafından işaretlendi ve iki önemli rakibinin epey gerisinde kaldı.

İKİ EROĞLU ARASINDA ÇEKİŞME

Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Av. Ahmet Eroğlu’nu 19, Demokrat Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Gazi Eroğlu’nu ise 12 kişi tercihi olarak belirtti. ‘Diğer Parti Adayları’ seçeneğini işaretleyen 11 kişi ise toplam oyun yüzde 1’ini oluşturdu. Pekdoğan anketin başladığı hafta içerisinde Yılmaz’ın gerisinde kalmıştı. Pekdoğan yeniden öne geçerek, son iki günde en yakın rakibi Yılmaz’la arasını açmaya başladı.

ÖZDEMİR BİR ADIM ÖNDE

Haber71.net’in diğer anketinde ise ‘Kırıkkale Üniversitesi Rektörü olarak kimi görmek istersiniz?’ diye soruldu. Yeni başlayan ankete şuan toplam 61 kişi katıldı. Rektör Adayı Prof. Dr. Mahmut Özdemir 33 ve mevcut Rektör Prof. Dr. Ekrem Yıldız ise 22 kişinin tercihi oldu. Diğer adaylar seçeneğini ise 6 kişi işaretledi. Bu anketimize katılımın ilerleyen günlerde daha çok artması beklenirken, iki aday arasındaki yarışın ankete de yansıyacağı tahmin ediliyor.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu