Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşetSiyaset

Pekdoğan; ‘Rakibim yok’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, “30 Mart akşamını bekliyoruz. Rakibim yok, ben kendi kendimin rakibiyim” dedi.

‘MEMLEKETİMİZİ TERK ETMEDİK’

Gazetemiz Haber Müdürü Fatih Gençer’in sorularını yanıtlayan Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, seçim sürecinin uyum içerisinde ve yoğun destekle geçtiğini dile getirdi. Pekdoğan, “Biz Kırıkkale’ye hizmet etmekten hiçbir zaman vazgeçmedik. Memleketimizi hiçbir zaman terk etmedik. Hep Kırıkkalelilerin arasında olduk.

‘UYUM VE DESTEKLE ÇALIŞIYORUZ’

Kapalı mekanlarda değil, çarşıda, pazarda, kahvehanede onlarla dertleştik. Yanlışları doğruları paylaştık. Bu seçim sürecinden de önceydi, şuan da öyle. Ve yeniden bu göreve talip olmamda onların büyük desteklerini aldım.  Çalışmalarımız uyum ve yoğun desteklerle devam ediyor. Halkımızın teveccühü de bize bu yolda güç veriyor” dedi.

‘BEN ÇALIŞACAĞIM ALLAH TAKDİR EDECEK’

Pekdoğan, rakip adayların açıklandığı konusunda ki hatırlatmaya ise, “30 Mart akşamını bekliyoruz. Rakip yok! Ben kendi kendimin rakibiyim. Ben çalışacağım önce Allah sonra halkımız takdir edecek. Kırıkkale’yi seven herkesin bu seçimlerde üzerine düşeni yapması gerekir. Yakın bir zamanda projelerimizi kamuoyuyla paylaşaçcağız” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
öz keskinli
öz keskinli
8 Aralık 2013 16:35

evet siz memleketi terk etmediniz ama bir ülkücü olarak size oy vermem sayın pekdoğan çünkü siz genel seçimlerde CHP YE çalışmış bir kişisiniz kimse bilmiyor zannetme

aa aa
aa aa
2 Aralık 2013 13:56

bunca sene yedi yedi daha yiyecek. sana oy yok kırıkkalede millet uyandı.

Başa dön tuşu