Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

Pekdoğan’dan polise övgü

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, “Türk polis teşkilatı büyük bir utanç olan yolsuzluk gerçeğini ortaya çıkarış biçimi ile milletimizin güvenini bir defa daha kazanmıştır”

‘DÜNYAYA GÖSTERDİ’

Pekdoğan gündemdeki rüşvet ve yolsuzluk iddiası ile ilgili olarak şunları söyledi; “Türkiye’de uzun süreden beri olduğunu ifade ettiğimiz şeylerin açığa çıktığını ibretle izliyoruz. Olayın pek çok yönü var. Bunları zaman içinde konuşacağız. Ancak ben pek çok sonuca neden olacak gelişmelerin Türk Emniyet Teşkilatı boyutuna dikkat çekmek istiyorum. Yakın zamana kadar milletinin üzerine gönderilen, sert müdahale yapmaya zorlanan ve milletini büyük bir aşkla sevdiğine, milleti için canını seve seve vermeye hazır olduğuna yürekten inandığımız polis teşkilatımız tüm dünyaya “bir devletin nasıl olması gerektiğini göstermiştir”

‘HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK’

Yolsuzluklara karşı kendi bakanlarını dahi karşılarına alacak cesarette olduklarını kanıtlamışlardır. Hükümet yetkililerinin, yolsuzluk yaparken yolsuzluk yapanlara haber vermediklerini söyleyerek teşkilata tavır almaları geçirdikleri şokun, akıl kaymasının, göz kararmasının en somut ifadesidir. Türk polis teşkilatı büyük bir utanç olan yolsuzluk gerçeğini ortaya çıkarış biçimi ile milletimizin güvenini bir defa daha kazanmıştır. Eğer bu insanlar içinde hizmet hareketine sempati duyan insanlar varsa bu hizmet hareketi için ancak gurur vesilesidir. Bu insanların, gücü değil vicdanlarını dinlemeleri muhakkak ki bu hareketten aldıkları ahlaki ilham ile de ilgilidir. Emniyet teşkilatımıza gösterdikleri vazife bilinci ve yüksek insani erdemden dolayı teşekkür ediyorum. Şu bilinsin ki artık Türkiye’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak”

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu