Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimManşet

Pelit’te Yıl Sonu Coşkusu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de faaliyet gösteren “Pelit Kolej” Kültür Merkezinde yıl sonu etkinliği ile izleyenleri büyüledi.

 

HOŞGELDİNİZ ŞİİRİ

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program Okul Müdürü Tuğba Çiğdem’in konuşması ile devam etti. Programda  5-6 yaş grubu kolej öğrencilerinden Ayşe Ceren ve Ömür’ün “Hoşgeldiniz” adlı şiiri dinleyenleri kendilerine hayran bıraktı. Akabinde Program Çocuk Gelişimi Uzmanı ve Aile Terapisti Birsen Ballıktaş’ın konuşmaları ile devam etti.

 

GÖNÜLLERİ FETİH ETTİLER

Öğrencilerin sınıflarında yaptığı etkinlikler slayt gösterisi ile sunuldu, sunulan slayt aileler ve misafirler tarafından ilgiyle izlendi. Programda sahne olan  Pelit Kreş 2-3 yaş grubu öğrencilerinin “Ateş Böceği” ve “Dik Dur Kardeşim” dansları, 5-6 yaş grubu öğrencilerinin “Modern Dans” gösterisi  izleyicilerden büyük alkış aldı. Eğitim ve Öğretim yılı süresince olduğu gibi, yılsonu hazırlıklarını ve sahne gösterilerini neşeli bir şekilde yürüten Pelit Kolej öğrencileri yaptığı gösterilerle, söyledikleri şarkılarla, şiirlerle gönülleri fethetti. Geceye katılım sağlayan aileler bol bol fotoğraf ve video çekerek çocuklarının bu anlarını ölümsüzleştirerek, bu geceyi organize eden Şirin Bozdemir olmak üzere, kolej öğretmenlerine teşekkür ettiler.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x