Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemManşet

Peygamberimizin izinde yarışması

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Peygamberimizin izinde yarışması

Leyla İsa Aktuğ Ortaokul öğrencileri ‘Peygamberimizin izinde’ isimli yarışmada derece yaptı Anadolu Gençlik Derneği tarafından geleneksel olarak Türkiye Genelinde Yapılan Siyer-i Nebi Peygamberimizin izinde isimli yarışmada Leyla İsa Aktuğ Ortaokul öğrencileri derece aldılar.

 

DERECEYE GİRENLERE ÖDÜL

Okul Müdürü Sefayet Özbek makamında öğrencilere Okul idaresi ve öğretmenleri adına hediye vererek öğrencileri tebrik etti. Özbek, “Okulumuz öğrencileri geçen senede girmiş oldukları yarışmada derece yapan Hicret Çelik isimli kızımız bu senede yine derece yaptı.ayrıca Zeynep Tan isimli kızımızda derece yaparak başarı gösterdiler her ikisini de kutluyorum.başarılarının devamını diliyorum diyerek bu tür kültürel ve sosyal etkinliklere her zaman katılan öğrencilerimiz olacaktır bizde elimizden gelen desteği vereceğiz” dedi.

Din kültürü öğretmeni Recep Aydoğdu, Ortaokul müdür yardımcısı Şahmerdan Murat Eren, İngilizce Öğretmeni Kudret Ulukul katılarak öğrencilere başarılar diledi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x