Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

PMYO’da yangın tatbikatı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) öğrencilerine yönelik çıkan yangınlarda neler yapılması gerektiği hakkında bilgiler verildi. Verilen bilgilerin ardından PMYO bahçesinde yangın tatbikatı yapıldı.

 

SEMİNER VERİLDİ

Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli tarafından ilk olarak PMYO Konferans Salonu’nda öğrencilere temel yangın kuralları ve yangına müdahale konulu bir seminer verildi. Seminerin ardından itfaiye ekipleri, senaryo gereği, PMYO’nun 2’nci katında meydana gelen yangına itfaiye ekiplerince müdahale edildi. Yangında mahsur kalan öğrencilerin tahliyesi itfaiye ekipleri tarafından yapıldı. Yaralı olarak kurtarılan öğrencilere acil yardım ekipleri tıbbi müdahalede bulundu. Tatbikat, PMYO’nun bahçesinde alevli tüp söndürme işlemiyle sona erdi. PMYO Müdürü Hüseyin Aşkın, program sonunda belediye personeline teşekkür ederek plaket verdi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu