Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kültür SanatManşet

Podium’da muhteşem gece

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Usta Şair, Yazar, Gazeteci, Araştırmacı, Tiyatro Oyuncusu  Sunay Akın eşsiz anlatımıyla eski zamanların Ramazan öykülerini Kırıkkale Podium AVM   ziyaretçileri ile paylaştı.

Eski Ramazanları anlattı

Yaklaşık 1,5 saat süren, oldukça yoğun ilgi ve katılımın olduğu “Sunay Akın  ile Mahya Işıkları Söyleşisi” çerçevesinde Akın; dinleyicileriyle buluşarak eski ramazanları anlattı. Ayrıca söyleşi sonrasında Akın; sevenleriyle sohbet ederek kitaplarını imzaladı. Ayrıca Ramazan ayı boyunca 28 haziran- 27 temmuz 2014 saat:  21:00-23:.00 arası Eğlencebaz, Orta Oyunu, Kukla Gösterisi, Hacivat – Karagöz ( canlı / tasvir ), Meddah, Aşuk Maşuk ve Palyaço gösterileri  yapılacak.

Gösteriler sürecek

Fasıl ekibi 6, Semazen ekibi ise 4 gösteri yapacak olup bu gösteriler Ramazan Ayının son haftasında yapılacak. Kırıkkale Podium AVM Müdürü Nuri Şener; “Sunay Akın ile Mahya Işıkları Söyleşimiz çok yoğun ilgi gördü ve büyük katılım gerçekleşti.Ramazan boyunca etkinliklerimiz devam edecek.Herkesi Kırıkkale Podium AVM’ye bekliyoruz’’ dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu