Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Polis yılbaşında mesai yapacak

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü vatandaşların yeni yıla huzurlu girmesi için ek tedbirler aldı. Emniyet Müdürü Kartal yaptığı yazılı açıklamada alınan tedbirleri sıraladı.GÜVEN TİMLERİ GÖREVDE
Kartal, yaptığı yazılı açıklamada, can ve mal güvenliğinin korunmasına yönelik kontrollerin artırılacağını belirterek, şehirlerarası otobüs terminalinde yaya devriyelerin gündüz ve gece hizmet vereceğini kaydetti. Seyahat eden yolcuların güvenliği için bagaj ve eşyaların bizzat yolcu tarafından seyahat bileti gösterilmek suretiyle teslim alınması hususunda uyarılarda bulunulacağını ifade eden Kartal, açıklamasında şu görüşlere yer verdi: “Aranan şahıslar uygulamasına ağırlık verilecek, seyahat etmek isteyen küçük yaştaki çocuklar konusunda seyahat firmaları ile koordine içinde olunacaktır. Başta Zafer Caddesi olmak üzere Cumhuriyet, Ankara, İstanbul gibi ana caddeleri başta olmak üzere halkın yoğun olarak bulunabileceği alış veriş merkezlerinde sivil, resmi devriyeler ile Güven Timleri, Yıldırım Ekipleri görev alacak. Cumhuriyet Meydanı’nda olası yeni yıl kutlamaları için gerekli önlemler alınmıştır. Terör ve Güvenlik Şube Müdürlüğü birimleri ile Bomba İmha Uzmanları tarafından kutlama merkezlerinde meydana gelmesi muhtemel terör eylemlerine karşı şüpheli çanta, paket ve poşet üzerinde yapılan denetim ve kontroller artırılacaktır. Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Güven Timleri, yankesicilik ve dolandırıcılık olaylarına karşı yaya görev yapacaktır.

DENETİM SIKLAŞTIRILACAK
Umuma açık yerler ve Yılbaşı için eğlence tertip eden yerler Polis Merkezi Amirlikleri ve Yıldırım Ekipler tarafından kontrol altında tutulacak. Asayiş ve Kaçakçılık birimleri tarafından denetlenecektir. Trafik denetimleri ön planda olacak, şehrin tamamında ve gece boyunca sabah saatlerine kadar aralıksız sabit ve hareketli trafik uygulamaları yapılacak, sürücü ve yayaların can güvenliği açısından özellikle alkol kontrol uygulamasına önem verilecek, günün önemine binaen asayiş hizmeti veren resmi ve sivil ekipler şüphe arz etmesi ve ihlal durumlarında trafik denetimlerinde bulunacaktır” Kartal, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin gece boyunca Kayseri-Ankara-Samsun karayollarında gece boyunca ve sabaha kadar sabit ve seyir halinde uygulamalarına devam edeceklerini sözlerine ekledi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu