Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSpor

Potanın yıldız şampiyonları

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Potanın yıldız şampiyonları

2017 – 2018 Eğitim Öğretim yılı faaliyet programında yer alan Okul Sporları Yıldız Kız ve Yıldız Erkekler Basketbol müsabakaları sona erdi.

 

DERECEYE GİRENLERE ÖDÜL

17 Ağustos Spor Salonunda 8 Ocak ile 12 Ocak 2018 tarihleri arasında 5 gün süren müsabakalar sonunda Kızlarda Şehitler Ortaokulu, Erkeklerde ise Özel Gözdesen Koleji şampiyon oldu. Müsabakalara 6 erkek ve 6 kız takımından toplam 144 sporcu katıldı.

 

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir müsabakaya katılan tüm takımlara ve sporculara teşekkür etti. Dereceye giren takımları da ayrıca tebrik eden İl Müdürü Yasin Özdemir ‘Müsabakalar sonunda şampiyon olan takımlarımız ilimizi gruplarda temsil edecekler. Grup müsabakalarında da başarılı sonuçlar alacaklarına yürekten inanıyorum. Müsabakalara katılan sporcularımıza başarılar diliyorum’ dedi. Yıldız Kız Şehitler Ortaokulu, Final Koleji, Atatürk Ortaokulu, Yıldırım Beyazıt Ortaokulu Yıldız Erkek Özel Gözdesen, Özel ABC Koleji, DEK Koleji, Namık Kemal Ortaokulu.”

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x