Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Pozitif Turizm Kasım’da yola çıkıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Pozitif Turizm Kasım’da yola çıkıyor

Kırıkkale’de Hac, Umre, Yurt İçi Kültür ve gezi turlarında faaliyet gösteren Pozitif Turizm Seyahat Acentası haftalık toplantısını merkez büroda yaptı. Kırıkkale Şube Müdürü Hasan Yücekan, önümüzdeki Kasım. Aralık ve takip eden sömestr umre turları için gerekli bütün hazırlıkların tamamlandığını bildirdi.

 

EN İYİ HİZMETİ VERİYORUZ

Faaliyet hakkında bilgi veren Şube Müdürü Hasan Yücekan ayrıca şirketimizin yurt içi gezi programlarının her hafta sonu devam ettiğini Kırıkkale çıkışlı ve Ankara çıkışlı turların programlarımı hakkında gezilerturlar.net adresinden takip edilebileceğini söyledi. Yücekan “Yeni umre sezonunda Kasım – Aralık ve 2018 yılı Ocak – Şubat – Mart – Nisan aylarını takip eden sürelerde 925 dolardan başlayan fiyatlarla hizmet vereceğiz”

 

HİZMET KALİTESİ

“10 – 15 – 21 – 28 günlük umre turları yapılıyor. Umre turu Veli Yurdu Seven hocamızın refakatinde gerçekleşiyor. Umre için kayıtlarımız devam ediyor. Erken kayıt avantajlarından yararlanmak için vatandaşlarımızı bürolarımıza bekliyoruz. Umre için ilk kafilemiz Kasım’ın ilk haftası olarak planlıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

 

OFİSİMİZE BEKLİYORUZ

Pozitif Turizm Hac – Umre Sorumlusu M. Ali Kurt, Pozitif Turizm olarak en iyi hizmeti verdiklerini ifade etti. Kurt açıklamasında “Umreci adayların gideceği yerde konaklayacağı otel ve mekanları iyi görün ve tanıyın gurup hoca ve rehberleri hakkında bilgi alın kutsal mekanda yapılacak Umre sayısını öğrenmelerini hatırlatırız. Bu konularda şirket olarak  biz hazırız. Sizlere sadece karar vermek yeterli” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x