Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Pozitif Turizm, Umre turlarına hazır

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de Hac, Umre, Yurt İçi Kültür ve Gezi turlarında faaliyet gösteren Pozitif Turizm Seyahat Acentesi Hac mevsimi sonrası yapılacak olan Umre turları hakkında açıklamalarda bulundu.

 

AKTİVİTELERİ TAKİP EDİN

Kırıkkale’de Hac, Umre, Yurt İçi Kültür ve Gezi turlarında faaliyet gösteren Pozitif Turizm Seyahat Acentesi Kırıkkale Şube Müdürü Hasan Yücekan, Hac mevsimi sonrası yapılacak umre turları için gerekli bütün hazırlıkların tamamlandığını, şirketin değerli hoca ve rehberleri eşliğinde hizmetin en iyisini vereceklerini beyan etti. Hasan Yücekan ayrıca şirketin yurt içi gezi programlarının her hafta sonu devam ettiğini Kırıkkale çıkışlı ve Ankara çıkışlı turların ve programların hakkında internetteki www.geziler ve turlar sayfasından güncellenmiş aktivitelerin takip edilebileceğinin altını çizdi.

 

925 DOLAR’DAN BAŞLAYAN FİYATLARLA

Pozitif Turizm Seyahat Acentesi Hac ve Umre Sorumlusu M.Ali Kurt, verdiği bilgilerde yeni umre sezonunda Kasım Aralık ve 2018 yılı ocak şubat mart nisan aylarını takip eden sürelerde 925 Dolar’dan başlayan fiyatlarla 10.15.21.28 günlük Umre turları yapacaklarını, bunun ilgili kayıtların başladığını, erken kayıt avantajlarından yararlanmak için Pozitif Turizm bürosuna gelmeleri gerektiğini ifade etti. Kurt ilk kafilenin ise Kasım ayının ilk haftası olarak planladıklarını söyledi.

 

REHBERLERDEN BİLGİ ALIN

Kurt, “Daha önce şirketimizle umre yapmış vatandaşlarımızın memnuniyeti bizlerin azmini ve bu yolda çalışmalarımızın kalitesini daha ileri götürmek azmindeyiz. Pozitif Turizm olarak diyoruz ki kutsal topraklara gitmeden umreci adayların gideceği yerde konaklayacağı otel ve mekânlarını iyi görün ve tanıyın grup hoca ve rehberleri hakkında bilgi alın. Bu konularda şirket olarak biz hazırız. Sizlere sadece  karar vermek  yeterli. Ödemeler bonus kartlara 6 taksit şeklinde yapılmaktadır. Daha detaylı bilgi ve görüşler için sizleri sıcak sohbet ve çay ikramı için büromuzda görmekten mutluluk duyarız” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x