Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

RAKİBİMİZ ORDU

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

T.M. Kırıkkalespor Türkiye Kupası ön eleme maçları kurası çekildi. Türkiye Futbol Federasyonu resmi sitesinde açıklanan eşleşmelerde Kırıkkalespor, Orduspor ile eşleşti.
MAÇ 6 EYLÜL’DE
Kırıkkalespor, rakibi Orduspor ile deplasmanda 6 Eylül’de oynayacak. Rövanşı olmayan maçta galip gelen takım Türkiye Kupası 2. Tura yükselme şansını yakalayacak. Temsilcimiz Kırıkkalespor geçen sezonu şampiyon tamamladığından ve 3. Ligde yer aldığından ön eleme oynamadı. 1. Turu geçmesi halinde guruplara kalmak için 2 tur daha geçmesi gereken temsilcimiz, başarılı olursa çok ciddi bir gelirinde sahibi olacak.
ORDUSPOR’U TANIYALIM
Maddi imkansızlıklarla boğuşan rakibimiz Orduspor, Alt Yapı oyuncuları ile mücadele etmekte. 3. Lig 3. Gurupta mücadele eden Orduspor geçen sezon 2. Lig Beyaz Gurupta ligi son sırada tamamlayarak küme düştü. Orduspor maçlarını Ordu 19 Mayıs Stadyumunda oynarken Teknik Direktörlüğünü Metin Altınay yapmakta.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x