Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

RAKİP; TİRE

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

  1. Lig 2. Gurupta Mücadele eden ve aldığı kötü sonuçlardan dolayı çıkış arayan temsilcimiz T.M. Kırıkkalespor’un bu hafta ki rakibi Tire 1922.

GÜÇLÜ RAKİP

Tire 1922 bu sezon 2 Galibiyet 3 Beraberlik alırken 9 puan topladı. 9. Sırada yer alan Tire, oynadığı son 3 dış saha maçında sadece 1 puan toplayabildi. Geçen sezonu 3. Sırada tamamlayan ve play offlarda Zonguldak Kömür’e yenilerek 2. Lige çıkma şansını yitiren Tire bu sezon üst lige çıkmayı hedefliyor. Bu sezon Gökhan Erdöl ve Güner Okay’ın attığı 3’er golle ayakta duran ve üst sıralara doğru ilerlemeyi hedefleyen Tire ligin en güçlü ekiplerinden.

ZORU SEVERİZ

Bu sezon aldığı kötü sonuçlarla taraftarlarını üzen T.M. Kırıkkalespor çıkış arıyor. Bodrum gibi ligin en güçlü rakibini deplasmanda dize getiren temsilcimiz büyük maçlarda büyük işler çıkartıyor. Bu sezon iç saha da aldığı kötü sonuçlarla taraftarlarını hayal kırıklığına yaratan şimşekler Tire gibi güçlü bir rakibi evine puansız göndererek, taraftarlarla barışmayı tercih ediyor.

TESADÜFDE OLSA YENİN

T.M. Kırıkkalespor’un çiçeği burnunda teknik direktörü Aleattin Çiçek’in yaptığı talihsiz açıklamalara atıfta bulunan taraftarlar “Tesadüfte olsa 3 puan alın” diye futbolculara seslendiler. Taraftarlar maç için umutlu gözükürken, tüm şehirde barış için, birlikte sevinç yaşamamız gerektiği vurgulanıyor.

  1. SIRAYA ÇIKABİLİRİZ

Ligin son sırasına demir atan temsilcimiz, bu bataklıktan da kurtulmak istiyor. 18. Sırada yer alan Şimşekler matematiksel olarak 10. Sıraya yükselebilir. Ligin 10. Sırada ki takımı ile arasında yalnızca 3 puan fark olan şimşekler, bir galibiyetle yükselişe geçebilir.

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x