Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemKırıkkaleManşetSiyaset

Ramazan Can; Staj Problemi Çözüldü

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Sağlık Meslek Liselerinde okuyan öğrencilerin staj problemlerinin çözüldüğünü açıkladı.
 
STAJ YAPABİLME İMKANLARI SINIRLI
Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can “İlimiz Sağlık Meslek Liselerinde (özel-devlet) okuyan öğrencilerimizin stajlarıyla ilgili problem çözülmüştür. İlimizde, sağlık meslek liseleri oran açısından diğer illere göre fazladır. Öğrencilerin Kamu Kurumlarında staj yapabilme imkanları sınırlıdır. Bu sınır nedeniyle yüzlerce öğrenci staj yapamaz duruma gelmiştir. Hiç değilse ücret almadan staj yapma imkanı ise 5 yıl önceye kadar bu şekilde staj yapan öğrencilerin büyük bölümünün geriye yönelik dava açarak ücret talep etmesi özellikle Kamu Hastanelerini ciddi derecede sıkıntıya sokmuştur ve öğrencilerimiz staj yapamaz hale gelmişken, Sayın Valimizin ve üç milletvekili olarak bizlerin, Kırırkkale Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanı, Halk Sağlığı, İl Sağlık, İl Milli Eğitim Müdürlerimiz ve Özel Sağlık Lisesi Müdürümüz Taki Kaplan’ın gayretleriyle gerekli ödenek ve imkan sağlanmıştır. Öğrencilerimiz artık staj yapabilecektir. Öğrencilerimize ve Kırıkkalemize hayırlı olsun.” İfadelerini kullandı.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x