Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Ramazan Pidesine zam yok

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

11 Ayın Sultanı Ramazan ayının vazgeçilmesi olan Ramazan Pidesi fiyatları hakkında Kırıkkale Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Yurtalan Eroğlu açıklama getirdi. Eroğlu yaptığı açıklamada, ramazan pidesinin fiyatlarının geçtiğimiz yıl fiyatları ile aynı olduğunu söyledi.

 

300 GRAM PİDE 2 TL

Her yıl fiyatları hakkında çeşitli haberlerin çıktığı 11 ayın Sultanı Ramazan ayının vazgeçilmezi olan Ramazan Pidesi hakkında Kırıkkale Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Yurtalan Eroğlu açıklama yaptı. Eroğlu yaptığı açılamada, “Ülke genelinde uygulanacak olan pide fiyatında bir değişiklik olmadığını ifade etmek istiyorum. Bu yıl da kurulumuzda yapmış olduğumuz toplantılar neticesinde, pide fiyatlarının geçen yıl ki gibi kalmasına karar vermiş bulunmaktayız. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da 300 gram Ramazan pidesini 2 TL satışa sunulacak. Ramazan pidesi toplumumuzun bir kültürüdür. Bu kültürün vatandaşlarımızın sofrasında yer alması için oda olarak bu yıl fiyatlara zam yapmadık. Yaklaşan mübarek Ramazan ayının hem esnafımız açısından, hem de milletimiz açısından hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x