Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Ramazan’da et fiyatları ne olacak?

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

On bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’in yaklaşması ile birlikte et ve tavuk ürünlerine olan ilgi bir hayli arttı. Konu hakkında Haber71 Gazetesi’ne özel açıklamada bulunan Kırıkkale Kasaplar ve Celepler Odası Başkanı Gazi Karafilik, fiyatlarda artış olmayacağını ve vatandaşın rahatlıkla alışveriş yapabileceğini söyledi.

 

KASAPLAR DENETLENİYOR MU?

Her zaman olduğu gibi yine hazır kıyma alımı noktasında vatandaşa uyarılarda bulunan Kasaplar ve Celepler Odası Başkanı Gazi Karafilik, hazır kıymanın kesinlikle alınmaması gerektiğini söyledi. Kasaplar ve Celepler Odası olarak Kırıkkale’de ki kasapların hazır kıyma bulundurmadığının altını çizen Karafilik, vatandaşın et ürünlerini kesinlikle kasaplardan almaları gerektiğini söyledi. Tarım İl Müdürlüğü’nün daima kasapları kontrol altında tuttuğunu ifade eden Karafilik, “Ramazan’ın yaklaşması ile birlikte Tarım İl Müdürlüğü görevlileri haftada birer kez kasaplarımızı inceliyor. Hiçbir kasabımızda herhangi bir sıkıntıya rastlanmadı. Bizim amacımız müşterilerimize en iyi şekilde hizmet sunmaktır.” dedi

 

İŞTE ET FİYATLARI!

Et ve tavuk ürünleri fiyatları ile ilgili de açıklamada bulunan Karafilik, et ürünlerinde herhangi bir artış olmayacağını söyledi. Tavuk ürünlerinde ise bir miktar artışın olacağını ve Ramazan Ayında bu fiyatların geçerli olacağını söyledi. Karafilik et fiyatlarını şu şekilde sıraladı: Kırmızı et: 40 TL, Pirzola: 50 TL, Kıyma: 38 TL, Tavuk Kanat: 15 TL, Tavuk Göğüs: 9 TL, Tavuk But: 7,30 TL. Ramazan Ayının yaklaştığını ifade eden Karafilik, Ramazan Bayramı’nın tüm Müslüman alemine hayırlara vesile olmasını temenni etti.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x