Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

Referandum siyasetin üstünde

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir halk oylaması çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Demir geçtiğim gün ise Milli Görüş hareketinin Refah Partisi, Fazilet Partisi, Saadet Partisi ve AK Partide çeşitli kademelerinde birlikte görev yaptığı yöneticilerle bir araya geldi.

 

ESKİ YÖNETİCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir halk oylaması çalışmalarına aralıksız devam ediyor milletvekili demir geçtiğimiz gün ise Milli Görüş hareketinin Refah Partisi, Fazilet Partisi, Saadet Partisi ve AK Partide çeşitli kademelerinde birlikte görev yaptığı yöneticilerle kahvaltıda bir araya geldi. Siyasette her kademede yer aldığını belirten Milletvekili Demir, katılımcılara teşekkür etti.

 

EN BÜYÜK ETKEN SİYASİ İSTİKRAR VE GÜVENDİR

Yeni anayasa hakkında da bilgi veren Demir “Bu paket şu bölgeye bu bölgeye özel olarak bir vaatte bulunmuyor ama genel olarak Türkiye’nin demokratikleşmesine, siyasi istikrarına, ekonomik istikrarına ciddi katkı sağlayacak ve bununla birlikte bu bölge de önemli oranda bu istikrardan fayda görecektir. Şimdi, Cumhuriyetin kuruluşundan beridir ortalama hükümet ömrü bir ila bir buçuk yıldır. Bu bir, bir buçuk yıl içerisinde de hizmet etmek şöyle dursun, planlama yapmak bile mümkün olmamıştır. Fakat 15 yıllık AK Parti iktidarında Kırıkkale’ye ciddi şekilde hizmet edilmiştir. Bu hizmetlerin edilmesinde en büyük etken siyasi istikrar ve güvendir” dedi.

 

ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Esnaf esnaf, köy köy, mahalle mahalle gezdiklerini  vurgulayan Demir, “16 Nisan’da referanduma gideceğiz, her zaman olduğu gibi vatandaşlarımız ile iç içeyiz . Vatandaşlarımızın neye evet, neye hayır diyeceğini meydanlarda anlatıyoruz. Sizlerde davetimizi kırmayıp geldiğiniz için teşekkür ediyorum. ” ifadesinde bulundu.

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x