Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

REKTÖR BAYRAK AS!

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Ekrem Yıldız 6 gün sonra Darbe Teşebbüsünü lanetlemek için Demokrasi Nöbetine gelmesine rağmen, Üniversite Binalarına halen Bayrak Asmadı!
İÇİNİZDEN GELEREK YAPIN
Darbe gecesinden bu yana hemen her gün meydana davet ettiğimiz Kırıkkale Üniversitesi Rektörü, önceki gün nihayet meydandaydı. Kırıkkale Üniversitesi Öğretim Görevlileri ile birlikte Sevgi Yolu girişinde toplanan Kırıkkale Üniversitesi, Meydana kadar yürüyüş yaptı ve darbe teşebbüsünden tam 6 gece sonra Demokrasi nöbetine katıldı. Ancak kamuoyunda bu yürüyüşün göstermelik olduğu ve gazetemizde çıkan haberler sonrası bir mecburiyet hissederek demokrasi nöbetlerine katıldığı algısı oluştu. Vatandaşlar 6 gece boyunca Üniversite Adına İnternet sitesi haricinde hiçbir yerde kınama veya eylemde bulunmayan Rektör’ü eleştirirken, bir eylem yapılacaksa içten gelerek, yürekten gelerek yapılır dediler.
YÜRÜYÜŞ YAPTI, BAYRAĞI UNUTTU
Önceki gün ki haberimizde Kırıkkale Üniversitesinde hiçbir yerde darbe girişimini protesto eden Türk Bayrağı asılmadığı haberini yapmamıza rağmen halen Kırıkkale Üniversitesinde Bayrak asılmadığı görüldü. Üniversite öğrencileri, Tıp Fakültesi Hastanesi hastaları ve Üniversite etrafında iş yeri olan esnaflar duruma tepki gösterirken, “7’den 77’ye tüm Türkiye Bayraklarla donatılmış. Ancak 30.000 öğrencinin temsili olan, yuvası olan, geleceğimizin teminat yuvaları olan Üniversitede halen bayrak asılmamış durumda. Bu nasıl bir rezilliktir” ifadelerini kullandı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x