Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSon Dakika

REKTÖR NEREDE?

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

15 Temmuz Darbe Girişimi Sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından bütün Türkiye meydanlara çağırılmıştı. Millet bu çağrıyı karşılıksız bırakmazken, Kırıkkale Üniversitesi Rektör’ü Prof. Dr. Ekrem Yıldız ve bazı İl Müdürleri meydanlara inmedi.
7’DEN 70’E MEYDANDA
Kırıkkale’de Başta Vali ve Milletvekillerinin yanı sıra, İl ve İlçe Belediye Başkanları sabahın ilk ışıklarına kadar Demokrasi nöbeti tutarken, vatandaş büyük çaplı katılımlar gösteriyor. Birçok siyasetçi ve il müdürü meydan da boy göstererek darbeye karşı tavır sergilerken, 30.000 öğrenciyi temsil eden Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Ekrem Yıldız ve bazı il müdürleri meydandaki toplantılara katılmadı.
KINAMA YAPARAK VATAN KURTARILMAZ
Darbe girişimin ardından kurumlar ve STKlar hatta bütün siyasi partiler bir biri ardına darbeyi kınayan açıklamalar yaparken sessiz kalanlar tepki görüyor. Cumhuriyet Meydanında toplanan vatandaşlar Rektör’ün gelmediğini belirterek “30.000 öğrenciyi temsil eden kişi burada yok. Darbeye karşı durmuyor, darbe aleyhine açıklama yayınlayarak ve internet sitesinden kınama yapılarak Vatan Kurtarılmaz” ifadelerini kullandılar.
MEYDANA DAVET
Üniversiteler Türkiye’nin en stratejik kurumları olmasına ve toplumsal olayların başlama merkezi olmasına karşın Kırıkkale Üniversitesi Rektörü’nün Cumhuriyet Meydanına gelmemesi tepki çekti. Vatandaşlar Rektör’ü yarın burada görmek istiyoruz derken, “Herkes Safını Belli Etsin” ifadelerini kullandılar.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x