Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

RESMİ KURUMLARDA İŞ YOĞUNLUĞU

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kurban Bayramı nedeni ile 9 gün resmi tatil birçok işin aksamasına neden oldu. Bayram dönüşü resmi kurumlarda ki işlerini yapmak isteyen vatandaşlar uzun süre sıra beklemek zorunda kaldı.
İŞLER BİRİKTİ
RESMİ KURUMLARDA İŞ YOĞUNLUĞU - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Bankalar, Nüfus Müdürlüğü, PTT, Tapu Daireleri ve Noterler başta olmak üzere vatandaşların 9 günlük iş birikimi, yoğunluğa sebep oldu. Bayram tatili dönüşünde resmi işlerini yapmak isteyen vatandaşlar uzun kuyruklar beklemek zorunda kaldı. Bir gün içerisinde sadece bir kurumda iş bitirebildiklerini günlerinin tamamının sıra beklemekle geçtiğini söyleyen vatandaşlar “Bayram tatilinde biriken işlerimizi yapmak üzere kurumlara gidiyoruz ancak bırakın işimi yapmayı kalabalıktan dolayı kapıdan içeriye giremiyoruz” dedi. Bir başka vatandaş “Bayramın 4. Günü aracımı sattım, ancak tatil olduğundan satışı vermek bugüne kaldı. Alıcı arkadaş dün bankada sıra bekledi, parayı çekti bu kez noter kapandı. Şimdi noter sırası bekliyoruz İnşallah bugün satışı yapabiliriz” ifadelerini kullandı.
PTT Müdürlüğünde yoğun sıraya daha fazla tahammül edemeyen bir vatandaş ise, “Tamam iş birikmiş olabilir, yoğun kalabalık olabilir. Ama 4 güvenlik 3 gişe memuru varsa o ülkede sorun vardır. Bir fıkra anlatılır ya, Türklerle Japonlar kürek yarışına girmişler. Japonlar 8 kürekçi 1 amir ile yarışırken Türkler 7 Amir, 2 kürekçi ile yarışmış. Yarışı Türkler kaybedince suçu kürekçilere bulmuşlar. Maalesef çok gerçek Postanede kaç kişi çalışıyor bilmiyorum ama vatandaşı memnun edecek sadece 3 kişi var ve akşama kadar binlerce kişi ile muhatap oluyorlar. BİMER e şikayet etsek suçu bu 3 kişiye bulur, birini işten atar vatandaşa 2 kişi kalır. Müdür yerinde yok, şu 3 memur harıl harıl çalışıyor yazık bu kadar olmaz” diyerek tepkisini gösterdi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x