Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EkonomiKırıkkaleManşet

Rusya’da fuara katıldılar

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Rusya’da fuara katıldılar - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriAGRO FARM Tarım ve Hayvancılık Fuarı, Rusya fuar merkezinde açıldı. Fuara dünyanın bir çok ülkesinden katılım gerçekleşirken, Türkiye’den de katılım sağlandı. Fuar’ı Türkiye’den Kırıkkale Ticaret Borsası ’da ziyaret ederek üyelerinin tarım ve hayvancılık konusundaki teknolojileri görme imkanı sağladı.
TEKNİK UZMANLAR KATILDI
İlginin yüksek olduğu fuara Kırıkkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer, yönetim, meclis üyeleri ve borsa üyeleri, Büyük ölçekli işletmelerden yatırımcılar, yöneticiler ve uzmanlar, bağımsız çiftçiler, ticari temsilciler, bankalar, finans şirketleri, sigorta ve lising şirketleri, akademik ve araştırmacı uzmanlar katıldı. Fuarda Kırıkkale heyeti, Tarım makineleri , Büyük ve Küçükbaş Hayvan Yetiştiriciliği, Süt üretimi, stantları gezdi ve firma yetkilerinden bilgi aldı.
Rusya’da fuara katıldılar - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri“GÜZEL FIRSAT”
Katıldıkları fuar hakkında bilgiler veren Kırıkkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer “Üyelerimiz, Damızlık hayvan yetiştiriciliği, yetiştirme programları, üretim teknolojileri ve ticaret, Yem, yem katkıları, yem üretimi ve depolama, Ahır ve ambar yapı endüstrisi, Süt inekçiliği ve yemleme teknolojileri, Klima kontrol, enerji ve çevresel enerjileme, Süt sağım ve soğutma teknolojileri, Hayvan gübresi, solit ve sıvı gübre, Biyoenerji, Taşıma araçları ve hizmetleri üretim ve pazarlama, Alet, aksesuar ve yedek parçalar hakkında bilgiler aldı. Bu güzel bir fırsat” dedi.
“ÖNEMLİ GELİŞMELERİ SAĞLAYACAK”
Fuarda ayrıca çeşitli bilgilendirmeler yapıldığına işaret eden Başkan Sümer “Katılımcılar Hayvan yetişticiliği, Besleme ve çiftçilik, Hastalıkları önleme ve tedavi yöntemleri, Büyükbaş hayvan çiftliklerinin modernizasyonu ve Rekabetçiliğin gelişmesi için optimum üretim sağlama gibi konularda bilgiler verildi. Fuarı ziyaret eden üyelerimizin orada gördüklerini Kırıkkale’de hayata geçirmeleri, ülke ve şehrimiz tarımında önemli gelişmeleri sağlayacaktır. Üyelerimiz adına yararlı bir ziyaret oldu. Bu tür bilgilendirme amaçlı fuar ziyaretlerimizin düzenli olarak devam ettirmeyi planlıyoruz” diye konuştu.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu