Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
DeliceGündemKırıkkaleManşet

SAADET PARTİSİ İLÇE ZİYARETLERİ  DEVAM EDİYOR

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Kırıkkale Saadet Partisi İl Yönetimi olarak ilçe ziyaretleri kapsamında Cuma günü  Delice ilçesine gidildi. Saadet Partisi  Delice yönetimi ile ilk önce ilçe kaymakamı Nevzat Karkacı ziyaret edildi.

Ziyarette konu genelde 15 Temmuz darbe girişimi ve halkımızın darbe karşısındaki dik duruşu ile darbenin önlenişi konuşuldu.

“TÜRKİYE’DE KAOSA İZİN VERMEYECEĞİZ”

Türkiye’nin oldukça hassas bir süreçten geçtiğine işaret eden Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Vurgun, karanlık güçlerin terör yoluyla ülke üzerindeki emellerine ulaşmaya çalıştıklarını ancak millet olarak buna asla müsaade etmeyeceklerini vurguladı. Vurgun, “Bütün bu alçak saldırılara, bu kanlı pusulara karşı en büyük güvencemiz yine emniyet güçlerimizin cesareti ve milletimizin feraseti olacaktır. El ele, omuz omuza hep beraber bu kuşatmayı kıracağız. Türkiye’nin bir kaos ve korku imparatorluğuna dönüşmesine izin vermeyeceğiz.” diye konuştu.

Bunun için Saadet Partisi’nin mecliste olmasının gerekli olduğunu bir kere daha dile getirdi.

Daha sonra Delice Belediye Başkanı Turgut Özden ziyaret edildi.

Devamında Delice Üzüm Üreticileri Birlik Başkanı Doğan Biçici ziyaret edildi.

Doğan bey üzüm bağlarıyla meşhur Delice nüfusunun 11binden 2500’e kadar düştüğünü ve göç verdiğini anlattı. Üzümün sofralık ve pekmezlik olarak üretiminin yapıldığını anlattı.

Bu ziyaretler sonrasında Delice esnafının tamamı Cuma namazından sonra tek tek ziyaret edilerek sorunlarını dinlediler. Soruları cevapladılar.

 

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x