Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

SAADET PARTİSİNDEN BAYRAM KUTLAMASI

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Vurgun, “İnşallah bu bayram, İslam âleminde bir uyanışa, bir dirilişe vesile olur. İslam âlemindeki gözyaşının sona ermesine vesile olur. Bir an evvel İslam birliğinin ve adil bir dünyanın kurulmasına vesile olur.” ifadelerini kullandı.
Vurgun, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Türk milletinin ve İslam aleminin Kurban Bayramı’nı tebrik etti.
Bayramların toplumsal dayanışma, paylaşma duygularının en yoğun yaşandığı günler olduğunun ve ortak değerlere sarıldıkça aşılamayacak hiçbir engelin olmadığının altını çizen Vurgun, “15 Temmuz gecesi aziz milletimizin ortaya koyduğu birlik ve dayanışma, bunun en son ve en destansı örneklerinden biri olmuştur. Bayramlar bu manevi değerlerin güçlendirilmesi ve kardeşlik duygularının pekiştirilmesi için birer fırsattır.” değerlendirmesinde bulundu.
 
Türkiye’nin zor ve kritik bir dönemden geçtiğini belirten Vurgun, şunları kaydetti: “Ülke olarak, millet olarak, büyük bir ihanet kuşatmasıyla karşı karşıyayız. Her gün gelen şehit haberleri maalesef bayram sevinçlerimize hüzün düşürüyor. Askerimiz, polisimiz teröre karşı mücadelede canı pahasına büyük bir cesaret ve fedakarlık örneği sergiliyor. Bu vesileyle tüm emniyet güçlerimize muvaffakiyetler diliyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar temenni ediyoruz. İnşallah bu bayram İslam aleminde bir uyanışa, bir dirilişe vesile olur. İslam alemindeki gözyaşının sona ermesine vesile olur. Bir an evvel İslam birliğinin ve adil bir dünyanın kurulmasına vesile olur. Dua ve temennilerimiz bunun içindir. Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin ve İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyorum. Mutlu, huzurlu ve müreffeh bir gelecek diliyorum.” İfadelerini kullandı
 
 
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x