Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemYaşam

Sabaha kadar eğlence

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yılbaşında Kırıkkale’de bir çok mekanda yılbaşı gecesi düzenlendi. Mekanlar tıka basa doldu, eğlence sabah saatlerine kadar sürdü.

YENİ YILA EĞLENEREK GİRDİLER

Dem Otel, Sarı Konak, Retro Bar, Villa Cafe, Yenişehir’deki kafeteryalar ve kurumların sosyal tesislerinde yılbaşı eğlencesi düzenlendi. Tüpraş Sosyal Tesisleri ve MKEK Lokali’nde üyelerin katıldığı eğlence düzenlendi. Yahşihan İlçesi sınırları içerisinde bulunan Asmalı Konak’ta ise eğlence fasıl  havasında geçti. Kemanlı ve bağlamalı canlı müzik eşliğinde düzenlenen yılbaşı eğlencesine katılanlar doyasısıya eğlendiler. Sıra geri sayıma geldiğinde ise tam bir coşku yaşandı. Yılbaşı eğlencelerine katılanlar, ‘2014 boyunca neşeli olalım’ diyerek yeni yılın ilk dakikalarına eğlenerek girdiler.  Eğlence sabah saatlerine kadar sürdü.

OLUMSUZ OLAY YAŞANMADI

Yılbaşını evde geçirenler ise akşamın ilk saatlerinden itibaren alışveriş merkezlerinin yolunu tuttu. Yılbaşı piyangosunu almak için son günü bekleyenler ise bilet satış noktalarına koştu. Yılbaşı gecesinin vazgeçilmez aksesuarlarını satan esnaflar ise günü kazançlı kapatmanın mutluluğunu yaşadılar.  Yılbaşında ne eğlence mekanlarında ne de caddelerde olumsuz bir olay yaşanmadı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu