Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSağlık

Sağlık çalışanları fedakarca çalışıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sağlık çalışanları fedakarca çalışıyor

Her fırsatta üyeleri ziyaret etmenin önemine değinen Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yaptığı ziyaretleri sürdürüyor.

DÖNER SERMAYE KATKISI

Ziyaretleri esnasında üyelerin sorunlarını dinleyen Başkan Akdoğan, döner sermaye hakkında “Özenle, sabırla ve fedakarlıkla çalışan sağlık personelinin döner sermaye katkısının artırılmasın yolu kaçakların önlenmesi sağlık çalışanlarımız, sağlık idarecilerimiz ve sendikamızın elbirliği ile daha da özenli çalışmasından geçmektedir. Döner sermaye katkısının arttırılması ile çalışanların moral ve motivasyonlarının, artacağı anlamı taşımaktadır. Çalışanların refah düzeyleri yükseldiği ölçüde bu durumun çalışmalarına yansıyacağı, hasta ve hasta yakınlarıyla olan ilişkilerinin daha güzel olacağı kanaatindeyim. İç huzuru yerinde olan bir çalışanın yapılan işe katkısı o nispette artacağı aşikardır. Bizler sendika olarak bu ve benzeri konularda elimizi taşın altına koymaktan çekinmiyoruz. Bizler sağlık çalışanlarının daha iyi koşullarda daha fazla kazanımlar ile çalışmalarına devam etmesi amacıyla mesai tüketmekteyiz. Bu kapsamda yapmış olduğumuz çalışmalar ile ilerleyen zaman diliminde personelin döner sermayeden daha fazla istifade etmesini hedeflemekteyiz” dedi.

HABER MERKEZİ

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x