Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Sağlık en değerli hazinedir

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sağlık en değerli hazinedir

Özel Kırıkkale Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Akçelik, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak başta hekimler olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının bu özel gününü kutladı. Akçelik ayrıca, Yaşam Hastanesi konusunda da bilgi verdi.

 

AKÇELİK’TEN TIP BAYRAMI MESAJI

Akçelik, 14 Mart Tıp Bayramı mesajında şunları söyledi: “Sağlık en değerli hazinedir” anlayışı ile tüm insanlığın bu değerli hazinesini korumaya kendilerini vakfetmiş bir mesleğin mensupları olan başta hekimler olmak üzere bütün sağlık çalışanlarının ne kadar kutsal bir görevi ifa ettiklerinin farkındayız. Bu kutsal mesleği fedakar ve özverili bir şekilde saat gözetmeksizin icra eden tıp mensupları sadece kaliteli bir yaşam sağlamak adına değil, aynı zamanda sağlıklı nesiller yetiştirmek adına da görevlerini yerine getirmektedirler. Gerek mesleğin zor koşulları ve gerekse günümüz şartlarının yüksek temposu hekimlerimiz başta olmak üzere sağlık çalışanlarını yormaktadır. Günümüzde ‘önce insan’ anlayışı benimsenirken herkesin kaliteli sağlık hizmetlerinden yararlanması büyük önem taşımaktadır. İnsan sağlığının korunması, mevcut sağlık sorunlarının giderilmesi tüm insanlığın ve tüm toplumların en önemli hedefidir. Bu sebeple hekimlik mesleği önemini hiçbir zaman kaybetmemiş, kutsal bir meslek olarak kabul görmüştür.

 

TIP BAYRAMI KUTLU OLSUN

Sosyal devlet olmanın bir gereği olarak sağlık hizmetlerinin en üst seviyeye çıkarılması, hepimizin ortak amacıdır. Hayatın her alanında olduğu gibi tıp alanında da bilimsel gelişmeler yaşanmış, yüzyıllar boyunca devam eden geleneksel tıp yöntemleri yerini modern tıbba bırakmıştır. Modern tıp alanındaki gelişmeler Cumhuriyetin kuruluşu sonrası hızlı bir şekilde devam etmiş, bugün gelinen noktada sağlık alanındaki verilerde ülkemiz önemli bir noktaya ulaşmıştır. Sağlıklı toplum olabilme yolunda var gücüyle çalışan, insanlığa nitelikli yaşam sunmayı amaç edinen hekimlerimizin ve sağlık hizmetlerinin her alanında fedakarca çalışan tüm sağlık personelinin 14 Mart Tıp Bayramını kutlar, sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim.”

 

AKÇELİK BİLGİ VERDİ

Akçelik, Nokta Mevkii’ndeki yeni binasında bir yıldır hastane olarak hizmet vermeye başlayan Özel Kırıkkale Yaşam Hastanesi konusunda da 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle şu bilgileri verdi: “Kırıkkale’ye uzun yıllar Tıp Merkezi olarak sağlık hizmeti sunan YAŞAM markası, bir yıldır yeni yerinde YAŞAM HASTANESİ olarak sağlık hizmetlerini sürdürmeye başlamıştır. Hastanemiz 75 yatak, 30’a yakın Uzman Hekim, Fizik Tedavi Uzmanı, Enfeksiyon Hastalıkları ve Mikrobiyoloji Uzmanı, Eczacı, Diyetisyen, Radyoloji Teknisyenleri, Elektonöro Fizyoloji Teknikeri, ATT Uzmanları, Hemşire ve Ebelerle sağlık hizmeti vermektedir. Hastanemizde Kırıkkalemizin yakından tanıdığı çok başarılı hekimler Uzman Hekim Dr. Bayram Işık’ın Başhekimliğinde görev yapmaktadır.

 

HABER MERKEZİ

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x