Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Sağlık Hizmetleri Ücretsiz Olacak

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Saadet Partisi Milletvekili Adayları çalışmalarına devam ediyor. Yoğun bir tempoyla çalışmalarını yürüten Saadet Partisi Milletvekili Adayları Faruk Vurgun,Emine Köksal ve Ramazan Gözalan Yüksek İhtisas Hastanesini ziyaret ettiler.
Sıcak karşılama
İlk olarak Yüksek İhtisas Hastanesi personelini ziyaretle güne başlayan Saadet Partisi Milletvekili Adayları Faruk Vurgun, Emine Köksal ve Ramazan Gözalan’ı Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Tekin Akça ağırladı. Başhekimlik makamında fikir alışverişinde bulunan adaylar milli görüş iktidarında sağlıkta yapılması planlanan projeleri Başhekim Akça ile paylaştılar. Samimi bir ortamda gerçekleşen sohbette ittifak adayları, sağlık alanında yapılması gerekenler hakkında görüşlerini dile getirdiler.
Katkı payı haracı
Hastane personellerini ziyaret eden ve hastalarla görüşen Saadet Partisi Milletvekili Adayları birçok konuda olduğu gibi sağlık konusunda da iktidarın yanlışlar yaptığına dikkat çekerek, sağlık hizmetinin herkese ücretsiz olması gerektiğini, katkı paylanın bir tür haraç olduğuna dikkat çekti. Hastanede tedavi gören tüm hastaları da ziyaret eden adaylar geçmiş olsun temennilerinde bulundular. Hastalar ile tek tek ilgilenen ittifak adayları, 7 Haziran seçimleri için destek istediler.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu