Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSağlık

Sağlık İl Müdürü Güngüneş oldu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sağlık Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatlarında devam eden üst düzey değişiklik sonra Kırıkkale İl Sağlık Müdürü olarak görev yapmakta iken Türkiye Halk Sağlığı Kurumu başkan yardımcılığı görevine getirilen Dr. Mustafa Uzun’un yerine Dr. Feramiş Ender Güngüneş getirildi.

İKİ GÖREVİ BİRDEN YÜRÜTECEK
Kırıkkale Halk Sağlığı Müdürü olarak görev yapan Dr. Feramiş Ender Güngüneş, hekimlik, aile hekimliği, şube müdürlüğü, Müdür yardımcılığı, son olarak ta 4 yıldır Halk Sağlık Müdürü olarak görev yapıyordu. Kırıkkale Halk Sağlık Müdürü Dr. Feramiş Ender Güngüneş, engellilere destek konusunda ‘EDES” ve sağlık okuryazarlığının artırılması konularında ki projelerine imza attı. Sağlık Bakanlığının geçtiğimiz günlerde İ8 yani nüfusu 500 binden az olan illerde İl Sağlık Müdürlüğü ve Halk Sağlığı Müdürlüğü görevi tek müdür tarafından yönetileceğinden THSK başkan yardımcılığı görevine atana Dr. Mustafa Uzun’dan boşalan kadroya Dr. Feramiş Ender Güngüneş atandı. Güngüneş, Kırıkkale İl Sağlık ve Halk Sağlığı Müdürlüğü görevlerini yürütecek.”

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x