Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSağlık

Sağlık Müdürü Uzun’a Bakanlıktan yeni görev

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sağlık Müdürü Uzun’a Bakanlıktan yeni görev
Kırıkkale Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın talimatı ile Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkan Yardımcılığı görevine atandı.

KAMUOYUNDAN BÜYÜK DESTEK ALDI
Kentte 19 yıldır aile hekimliği, 112 başhekimlik, şube müdürlüğü, müdür yardımcılığı, Aile Hekimleri Dernek Başkanlığı, Tabip Odası Delege ve Yönetim Kurulu üyeliği yapmış olan ve son 4 yıldır Sağlık Müdürlüğü yapan Dr. Mustafa Uzun, kentte sağlık alanında yapmış olduğu ilkler sayesinde kamuoyundan büyük destek aldı.

HAYAT BOŞLUK KABUL ETMEZ
Sağlık Müdürü Mustafa Uzun, Sağlık Müdürlüğüne bağlı 112 Acil Servis istasyonlarının sayılarını daha da artırarak  kapsamlı sağlık hizmetlerinin sunulmasını sağladı. “Hayat Boşluk Kabul Etmez” projesi ile madde bağımlılığı konusunda hayatının baharında olan gençlerin yeniden hayata tutunmasında umut oldu. Ve bu projesi örnek proje kabul edilerek 6 ilde daha uygulandı.

AMBULANS DOSTU SÜRÜCÜ
Kırıkkale’de “Hayata Yol Ver” ve “Ambulans Dostu Sürücü” projeleri ile ambulanslara seyir halinde iken yol verilmesi hususunda ve daha sonra da Türkiye genelinde uygulamaya geçirilen ve Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülen “Yaşama Yol Ver” projesine zemin hazırlandı. Kırıkkale’deki Sağlık Hizmetlerinin yürütülmesinde TÜİK’in memnuniyet ölçütlerine göre son iki yılda Türkiye üçüncüsü oldu.

ANKARA’DAKİ GÖREVİNE BAŞLAYACAK
Antalya’da düzenlenen Acil Olimpiyatlarda yılın Sağlık Müdürü seçilen Dr. Mustafa Uzun, UMKE ekiplerinin yurt içi ve yurt dışında önemli görevlerde bulunmasını sağladı. Sağlık Müdürü Uzun, yaşlılar ve engelliler ile sağlık alanında daha birçok yapmış olduğu çalışmalarla Kırıkkale’de önemli hizmetler gerçekleştirdi. Sağlık Bakanlığında önemli bir göreve getirilen Uzun, Türkiye genelindeki Birinci Basamak Sağlık hizmetlerinden sorumlu olacağı belirtildi. Uzun, Ankara’daki yeni görevine başlamak üzere kurumundan ayrıldı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x