Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSağlık

Sağlıkçılar örnek projeyi yerinde inceledi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Niğde Valiliği himayelerinde kurulan, İl Uyuşturucu ile Mücadele Kurulu adına 10 kişilik heyet, ilimizde uygulanan ve tüm illere örnek olarak gösterilen madde bağımlısı bireylere yönelik uygulanan   “Hayat Boşluk Kabul Etmez” isimli proje hakkında bilgi almak ve bu kapsamda yürütülen faaliyetleri yerinde görmek için ilimizi ziyaret ettiler.

ÖMER HALİS DEMİR’İN TABLOSUNU HEDİYE ETTİLER
Heyet ilk olarak İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun’u makamında ziyaret ederek Niğde ilinde uyuşturucu ile mücadele kapsamında tedavi gören gençlerin yaptığı Niğdeli kahraman şehidimiz Ömer Halis Demir’in tablosunu Müdür Uzun’a hediye ettiler.

HAYAT BOŞLUK KABUL ETMEZ
Proje sunumu eşliğinde İl Sağlık Müdürlüğü Proje ofisinde gerçekleşen toplantıda, İl Uyuşturucu ile Mücadele Kurulu heyetine  “Hayat Boşluk Kabul Etmez” projesinin oluşturulma, yürütme aşamaları konusunda bilgi paylaşımında bulunan İl Müdürü Dr. Uzun madde bağımlılığının önüne geçilmesi ve devamındaki rehabilitasyon aşamalarına dikkat edilmesi gereken hususları aktardı.

GENÇLERLE SOHBET ETTİLER
Uyuşturucu ve Madde kullanımı ile ilgili sorununun belli bir bölgenin, bir ülkenin değil tüm dünyanın sorunu olduğunun altını çizen Müdür Uzun, gelen komisyona “Hayat Boşluk Kabul Etmez” projesi kapsamında oluşturulan “Sağlıklı Yaşam Evini” yerinde gezdirerek proje kapsamında tedavileri devam eden gençlerle sohbet etmelerini sağladılar.

SAĞLIKLI YAŞAM EVİ ZİYARET ETTİLER
Heyetin Sağlıklı Yaşam evi ziyareti esnasında, Vali Yardımcısı Dr. Ayhan Özkan’da heyete katılmış olup konu ile ilgili görüşlerini aktardıktan sonra heyeti makamlarında kabul ederek konunun hassaslığını vurgulayıp ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler. Çalışmaları yerinde gözlemleyerek konu hakkında detaylı bilgi alan katılımcılar; böyle bir sosyal sorumluluk gerektiren projeyi yaptıkları için Kırıkkale Sağlık Müdürlüğüne teşekkür ederek Niğde ilinde de uygulamak üzere ilimizden ayrıldılar.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x